Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Same same but different

Juni 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, June 19, 2017 18:18:49

Da skal de gamle logoene og merkene på røyk- og snus-pakkene forsvinne.

De nye “nøytrale” pakkene blir å finne i butikkhyllene fra 1.juli. Dette blir innført under ledelse av helseminister Bent Høie (H), som et tiltak for å stoppe unge mennesker fra å starte og røyke og snuse.

Regjeringen har kommet frem til at det er på tide å trappe opp kampen mot røyking og snusing. Røyk og snus er ekstremt helseskadelig.

Noe som ikke er en tanke helt bak mål, fjerne logoen for å gjøre det mindre attraktivt å røyke og snuse.

http://www.dagbladet.no/nyheter/mcdonalds-norge-okte-salget-med-130-mill-kroner/67688990

Det er da gledelig at vi kan lese om at McDonald's økte omsettningen sin i 2016. McDonald’s melder om et økt salg i Norge med svimlende 130 millioner kroner i 2016.

MCDonald’s er leverandør av dårlig og dyr hurtigmat, gjennom utnyttelse av regnskogen i Amazonas har McDonald’s klart å bli kjempestore aktører på verdensmarkedet når det kommer til å distribuere kreftfremmende produkter levert av en klovn som lover leker til barna.

McDonald’s baserer mye av maten sin på dårlig industri olje fra regnskogen som gjør maten ekstremt kreftfremkallende. Frityrmat som nuggets og french fries er anslått å være like kreftfremkallende som røyking.

Det er da utrolig rart at MCDonald’s får lov til å reklamere direkte mot barn med sine produkter, en klovn som lover leker i barnemenyen uten at det er merket med en eneste advarsel eller bilde av mennesker med utlagt tarm som følger av kreft.

Logomann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post578