Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En provokatør

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, June 20, 2017 18:34:07

Da har NATO under ledelse av generalsekretær Jens Stoltenberg plassert ut 4000 soldater langs grensen mot Russland.

Norge bidrar med 200 soldater fra Telemark’ bataljonen.

Jens Stoltenberg avviser at det er en provokasjon overfor Russland, men at: “Et svar på Russlands aggressive politikk”, og peker på konflikten i Ukraina.

https://docs.google.com/document/d/1R8IED8FyOk9StQiZ0lwI6rpC94p3eAWtQHVk82-f2lw/edit

En provokatør, er det Jens Stoltenberg, en tragedie er det NATO under hans ledelse utfører med opptrappingen av kald krig mellom Vest og Øst. Jens Stoltenberg kan godt gjemme seg bak Russlands involvering i Ukraina, men Europa hadde også en finger med i spillet når det kom til det såkalte valget som ble gjennomført i Ukraina som startet den pågående konflikten. Mens på NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg hviler også konflikten i Libya, en ødeleggelse av et land for å styrte en sittende leder, en ødeleggelse Jens Stoltenberg sto i lede tog for.

Det eneste Jens Stoltenberg glemmer når han uttaler at dette ikke er en provokasjon mot Russland er å stille seg i Russlands situasjon.

Jeg er helt sikker på at EU og NATO ville hylt i kor hvis det viste seg at Russland plasserte ut 4000 soldater langs grensen til Europa.

Jeg er helt sikker på at NATO’ generalsekretær Jens Stoltenberg ville samlet EU’ statsleder til krisemøte hadde Russland bygd et rakettskjold mot Europa, tilsvarende det USA og NATO har gjort mot Russland.

Jens Stoltenberg, du er en provokatør når du uttaler at denne handlingen ikke er for å provosere Russland. Vi får bare håpe at Russlands ledere er større enn deg.

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post579