Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Da var vi der igjen og igjen og igjen…

I verdens rikeste landPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, June 27, 2017 19:47:53

Da var det ny runde med misfornøyde flypassasjerer, denne gangen er det ikke overraskende men som vanlig Norwegian’ flypassasjerer som er misfornøyde med, igjen, alt. Denne gangen startet det med kansellerte fly som følger av lav bemanningsgrad i Norwegian.

De fleste norske nyhetskanaler har dekket saken med lange spalter om hvor dårlig passasjerene til Norwegian føler seg behandlet.
Og NRK er intet unntak, selv har de vært i kontakt med Einar Sørnesen luftfartsrådgiver. Det virker som Einar er i harnisk overfor hvordan Norwegian’ kansellerte flyavganger som følger av manglende bemanning for å gjennomføre flyreisen på en trygg måte.
Einar mener at Luftfarttilsynet må komme på bane og se på om Norwegian, kan fortsette driften med tanke på hvor ofte og grunnen til kansellerte avganger.

https://www.nrk.no/ytring/luftfartsradgiver-mener-norwegian-presser-marginene-til-det-ytterste-1.13578395

Og igjen og igjen og igjen skal vi klage over lavpris flyselskapet Norwegian.
De, Norwegian, gjør en fantastisk jobb.
Det at kunden ikke har råd til å betale anstendig for noe så forurensende og ødeleggende for hele kloden og alle dens innbyggere er den eneste saken som burde skrives om.
På den ene siden, sitter forbrukeren av tjenesten som ikke vil betale og som ikke vil at leverandør skal benytte seg av billig arbeidskraft eller noen andre billige hjelpemidler. Kunden, i dette tilfellet flypassasjeren, vil nemlig slippe å betale Norwegian penger for flyreisen, men kunden skal likevel har 1st klasse.
På den andre siden av bordet sitter ledelsen i Norwegian, som ikke får skrudd opp prisene, som ikke får leie inn arbeidskraft, som motarbeides på alle hold, alt fra Norges befolkning (som elsker å fly Norwegian) til USA’ luftfartstilsyn.
Når man ser det sånn er det helt naturlig at det blir problemer for Norwegian, og helt urimelig.
Men når det er nevnt, for oss som fortsatt har Parisavtalen i forntallappen og tanken på hva den sier at vi må, kombinert med viten om at forbrukeren i Verdens Rikeste Lands krever å få alt “gratis” fordi man fortjener det, er det vel bare et dekkende ord på denne holdningen: Kvalmende.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post581