Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Kostnad?

Juli 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, July 14, 2017 18:37:33

Det kan virke som 2017 er året miljøvern er under konstant angrep.
Denne gangen er det Standing Rock som får gjennomgå av Norges statskanal NRK.
NRK har valgt å legge frem “kostnaden” Standing Rock’ demonstrasjon mot byggingen av oljerørledningen Dakota Access kom på.
Det er guvernøren Doug Burgum som kommer med “kostnaden” Standing Rock har kostet delstaten i form av ekstra politiutgifter, skarve 38 millioner dollar eller 328 millioner norsk kroner.
Burgum har nå sendt regning til Trump administrasjonen for å få økonomisk hjelp.
NRK har valgt å kalle dette en svimlende sum. Dette er en dråpe i havet, 38 millioner dollar?

I denne sammenheng er det småpenger, en regning eller “kostnad” (som NRK kaller det) som burde vært et sted mellom 100 til 1000 ganger større og sendt direkte til firmaene bak Dakota Access Pipeline.

38 millioner dollar, usmakelig av NRK å kalle det en kostnad.
NRK’ journalist Dan Robert Larsen burde heller fokusere på at dette er bra, men alt for liten sum.

Dakota Access Pipeline er en verdens ødelegger.
Denne rørledningen gjør nemlig oljesanden fra Canada svært lønnsom for oljeselskapene bak oljerørledningen Dakota Access. Det er de samme selskapene som ville bygge Keystone XL, denne ble stoppet mer permanent enn Dakota Access, det var når Keystone XL ble stoppet at de store oljeselskapene bestemte seg for å satse tungt på byggingen Dakota Access.
Standing Rock var de eneste som sto veien for denne oljerørledningen som gjorde oljesanden i Canada dyr og ikke lønnsom for oljeselskapene.

Canadas oljesand har ikke noe konkurrent når det kommer til forurensing, ingen annen olje, gass eller kull er like forurensende som oljen fra Canadas sand. Det blir som å gi Co2 utslippet fra nordsjøoljen 2 ganger speed og så doble dette utslippet, samtidig som du slipper ut 100 000 tonn klor i havet hver dag.

Journalist Dan Robert Larsen burde før han skrev denne artikkelen for NRK, Googlet bilder fra oljesanden utvinningen i Canada, da hadde han kanskje fått et lite bilde av hvor ødeleggende denne oljeaktiviteten er.

I denne sammenheng er det meningsløst og komme med alle ødeleggelse denne oljerørledningen gjør med resten av landet den går gjennom, eller hvordan vi kan godta en slik ødeleggelse av USA’ urbefolkning sin arv, for alt dette blir meningsløst, oljen skal opp uansett kostnad.

Men da har vi i det minste fått svar på hva NRK og den Norske stat mener kloden vi lever på er hvert og det er mindre enn 38 millioner dollar eller 328 millioner Norske kroner.
Det er da bare forferdelig syn at vi bare har denne ene kloden å leve på.

https://www.nrk.no/sapmi/trump-nekter-a-betale-gingantsummen-for-politiarbeidet-under-dapl-protestene-1.13601065

Stand with Standing Rock, alt jeg kan angre på nå, er at jeg ikke støttet Standing Rock med mer penger enn det jeg gjorde.

Standingman & Økseskaft

#Nodapl
#NoDakotaAccess
#DakotaAccess
#StandingRock
#OlisandCanada

Det var en gang frodig skog og blå elver i Canada, bilde under sier sitt...  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post588