Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Nødnummer 912?

Dagens beste, desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, December 15, 2013 11:40:23

Jeg får en bismak i munnen når jeg hører tallet 912 etter denne uken som har gått, jeg får følelsen at noe er glemt, vi har glemt en eller et eller noe. Men hva og hvem? Skulle vi laget ett felles nødnummer som var 912 eller var det 912 millioner til nytt nødnummer?

912 millioner, det høres jo ut som en grei sum for konsulent tjenester det. 912 millioner for råd rundt noe, noe de ikke vil svare spesifikt på eller gå i detaljer på, annet enn at det dreier seg om tjenester knyttet opp mot bygg masse, IKT tjenester og ØKONOMI, 912 millioner. Det er mange penger det, det er mange pasienter det, det er mange ansatte det.

Jeg vet nå med sikkerhet at jeg har valgt feil yrke.
Rådgiver neste stopp. Kanskje starte et PR firma, kanskje kalle det The House eller Second House ….
For da slipper man at det blir en lang varig sak når det blir oppdaget snusk og bestikkelser og korrupsjon eller hva Bjarne Håkon Hanssen? En rask beklagelse så er saken glemt.

Det er Klassekampen som gir oss den kritiske artikkelen rundt pengebruken, og heldig vis har de tatt for seg. De stiller blant annet spørsmål ved Bent Høie fra Høyre som i 2012 var opprørt rundt pengebruken, det var den gangen har var i opposisjon. Nå sitter han selv som helseminister og ønsker ikke oppmerksomhet rundt saken.
http://www.klassekampen.no/article/20131214/ARTICLE/131219974

Så vi avslutter uken med en hyllest til det gamle ordtaket: Bukken og havresekken.

Økseskaft.  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post59