Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Et 10 år har gått

Juli 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, July 28, 2017 20:42:52

Når vi i dag blar oss i gjennom landets aviser, kan man få følelsen av en verden uten problemer, ja det er nye sanksjoner mot Russland, knivdrap, Norway cup har oppstart og en realitystjerne som sparker folk borti statene.
Den 28 juli 2017 er dagen årets viktigste film har lansering og likevel virker det som Norsk media ikke har noe å skrive om. Jada noen er tiltalt for å ødelegge en stein “trollpikken” i Norge, men så langt en heller laber dekning av filmen om oss.
2017 har så langt vært preget av artikler om kjendiser og verdens evige satsning på fossilt brensel. Norge leder an i en ny oljealder, for hva skal vi satse på her hjemme, olje, den 24. konsesjonsrunde er rekordstor og USA trekker seg fra Parisavtalen, samtidig som de annonserer at de skal satse på kull. USA er under ledelse av TV-kjendisen Donald Trump som er mest kjent for frasen “You’re fired” og nå “America first”. Da er det ikke rart at Norsk medier igjen klarer å dytte inn “The Kardashians” i nyhetsbilde, denne gangen er det Caitlyn Jenner som raser mot Trump sitt vedtak mot transpersoner i militæret.
For hva skal vi skrive om den 28. juli 2017, jo faren til en jente som ble kjendis over natten på grunn av en pornofilm, Kim Kardashian ble kjendis som følger av at en film hun lagde havnet på nett. Kim er i familie med Caitlyn, og det kalles “nyheter”, før Se og Hør.
Kim’ film er ikke en film jeg har sette og har ingen planer om å se. Derimot har jeg stor glede over at tidligere presidentkandidat Al Gore (han er ikke en realitystjerne som Trump eller Kim) sin film har lanseringsdato den 28. juli i USA.
Det har gått et 10 år siden den første filmen av Al Gore kom ut og jeg (det blir feil i denne sammenheng å si “glede seg til”) men ja, jeg “gledet” meg til den som jeg “gleder” meg til oppfølgeren, An Inconvenient Sequal.

Det kan virke som verden er fikset når man blar seg gjennom landets aviser, man får en følelse av at alt er ok. På 10 år har det ikke skjedd noe positivt med tanke på klodens klima, tvert imot.
Det mest skremmende med film 1, An Inconvenient Truth, som nå er over 10 år gammel, er det faktum at Al Gore som de fleste eldre forskere som er med i filmen sier og for den saks skyld alle verdens forskere sider er at det er våre barn som får problemene.

Så filmen har helt rett, den er svært ubeleilig for meg, Al Gore er gammel nok til å være min far…

https://www.youtube.com/watch?v=huX1bmfdkyA

Ubeleiligmann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post594