Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

#BeInconvenient

Juli 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, July 29, 2017 23:38:57

Til alle høyreekstreme, nasjonalister, Frp-velgere, nazister, Norway defence league og resten av dere asyl og flyktninge-motstandere.
Det er helt greit at dere demonstrerer for hva dere står for, helt lov etter Norsk ytringsfrihet å mene noe, men når dere skal demonstrere og stå for hva dere står for må dere i det minste rette “hatet” i riktig retning.
Det første dere må slutte med er å reise utenlands, da er dere den tingen dere hater mest, en utlending…

I mitt land (Norge) er alle velkomne, enhver flyktning, det hver seg en flyktning fra krig, religion, politikk, kjønnsdiskriminering eller klima og alt det andre man flykter fra, er du velkommen.

Demonstrere i Norge mot flyktninger faller på sin egen urimelighet, det dere (her generaliserer vi litt gruppen) høyreekstreme må demonstrere mot er kjernen av problemet, ikke resultatet av hva vi (Norge) gjør. Per dags dato har vi noen millioner mennesker på flukt, om noen 10 år kan vi gange dette med 2-300 hundre.
Det dere høyreekstreme bør demonstrere mot hvis dere vil ha “Norge for nordmenn” er olje og gassutvinning, ikke flyktningene vi får i dag, det er for det meste kvoteflyktninger som vi får på grunn av vår egen utenrikspolitikk, det være seg sanksjoner mot et land eller “konflikthåndtering” i Afghanistan, Irak, Libya, Afrika, Russland, Ukraina og ikke glem Syria kan være det samme.
Den flyktningstrømmen verden står ovenfor om noen 10 år hvis vi fortsetter med fossile brensler blir uhåndterelig.

Det er lov å ha en hat basert demonstrasjon i Norge men sørg i det minste for at du demonstrerer for hva som er problemet og ikke resultatet av hva du selv gjør.

https://www.nrk.no/sorlandet/politiet-stanset-ikke-ulovlig-nazi-opptog-for-a-unnga-brak-1.13621833

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post595