Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Erna Solberg en løgner og bedrager.

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, August 02, 2017 09:13:26

Statsminister Erna Solberg (Høyre) er denne sommeren på promoteringsturne for å sanke stemmer før høstens stortingsvalg. Og på tirsdag 1.8.17 var hun innom Rogaland på vestlandet, her kom hun med løfter om mer oljeaktivitet. Denne gangen kom hun ikke med løfter om nye lisenser og felt, men at oljeselskapene skal gjennom lov bli tvunget til å utvinne mer olje av eksisterende felt for å sikre Norske arbeidsplasser og velferd.


24. konsesjonsrunde skal bli rekordstor med rekordmange utlysninger, har Høyre annonsert.

Statoil, Norges oljeselskap, har startet boringen av 5 nye oljebrønner i verdens matfat (Barentshavet) denne sommeren, uten å ta hensyn til at de er saksøkt for nøyaktig dette. Statoil forholder seg til lete lisensen gitt av Høyre og overser søksmålet som kommer opp i November.

Så det er bare i god Høyre-ånd statsminister Erna Solberg lover mer olje aktivitet på Norsk-sokkel under hennes besøk på Vestlandet denne sommeren. Det står tross alt om Norsk velferd.

Dette er samme kvinnen (Erna Solberg) som vinteren 2016 skrev under på Parisavtalen.
Erna Solberg var med på et brev til USA’ president Donald Trump 1. juni 2017 hvor hun oppfordret USA til ikke å trekke seg ut av Paris-avtalen.
Det kan se ut som at Erna Solberg enten ikke har forstått hva hun skrev under på i Parisavtalen eller at hun faktisk er en løgner og bedrager da hun skrev under på avtalen som skal begrense den globale oppvarmingen til under 2 grader.

https://sysla.no/offshore/hoyre-vil-innfore-krav-om-mer-utvinning-nye-konsesjoner/

Om 30 år har vi ikke mer Norsk velferd på grunn av olje og gass aktivitet på Norsk sokkel. Innen 2030, det er 13 år til, skal utslippet vårt av Co2 gått ned, ethvert nytt oljefelt som har planlagt oppstart opp mot 2030 har et beregnet livsløp på 40 år.
Tar vi ikke omstillingen til fornybar energi nå, står Operaen i Bjørvika under vann om 50 år, det høres vel ikke ut som velferd?
Er ikke Norge med på omstillingen og utviklingen av fornybar energi nå, kommer vi til å seile så langt akterut at om 30 år vil Norge se ut som en middelalderlandsby sammenlignet med moderne byer, da får vi ikke solgt oljen vår, dette er vel heller ikke å satse på velferden.

Det å kalle olje- og gassutvinning for å satse på velferd og fremtiden, er så gammeldags at det ikke har noe å gjøre i moderne politikk.
Jeg tror Høyre har glemt ordtaket: “Hvis det høres ut som en ku og ser ut som en ku er det mest sannsynlig en ku”.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post596