Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

FM eller DAB

Dagens bestePosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, November 23, 2013 22:34:41
Dagens beste Opprettet av Økseskaft lø., oktober 12, 2013 10:59:20

Ja, da var lørdag over oss og vi kan meske oss i alt av fine nyheter. Trening i svangerskap pryder VG.no, med løfting av tunge vekter bare uker før fødselen. Dagbladet tar for seg masse viktig om fotball, man kan lese om alt om målene mellom Slovenia og Norge, trenerens kommentarer og tanker, ja man kan til og med trykke seg inn og se høydepunkter.
Men Nettavisen trer frem som et lys i alle disse bortkastete triste nyheten, vi pleier å vente til utpå dagen med å poste noe men denne gangen kan vi like gjerne hoppe i det.

Det ble vedtatt for noen år siden at Norge AS skulle satse på DAB radio for fremtiden.
Skru av FM bandet en gang for alle, begrunnelsen kan være så mangt.
Den ene de kommer med er lyd kvalitet. Jeg hører på radio i bilen min, vel det er en 73 modell boble, lyden vil aldri bli krystall klar. Så da må det være noe annet de er ute etter.
FM bandet er et kjent verdensomspennende nett, så det kan ikke dette heller være grunnen til at vi bytter til DAB, skal du utenlands tar du med deg FM radioen din.
Alle skeptikerne kommer med kost på utbygging av nytt nett og bruk av radio i utlandet og turister som kommer til Norge. Det forfriskende på Nettavisen sin artikkel er nød sendingen til bilister, det er ikke DAB radio i nye biler, dette kommer sikkert til å bli greit dyrt og bytte til for privatpersoner i 2017 året FM skal dø i Norge.
Kan det tenkes at dette er slaget om hvor mange som ikke betaler lisens til NRK at de er så hyppe på å gå over til nytt nett, et nett med flere overvåkings muligheter? For det skal sies, digitale greier har en større evne til å kommunisere sammen. Jeg vet ikke svaret her.

Men jeg vet en ting, det er dette: vi har en gjeng med politikere som er utrolig opptatt av miljøvern, tiltak for fremtiden etc. Det er derfor vi alle sammen skal kaste alle våre radioer i 2017 for dette er miljøvern på sitt beste. Så skal vi alle ut og kjøpe nye radioer, DAB radio med printkort med tungmetaller og annet skrot innebygd ... Hurra for miljø tiltak sier nå jeg.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post6