Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Hjem til jul?

Dagens beste, desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, December 16, 2013 17:15:11

Mellom fulle tog og farlig busser finner vi noen ildsjeler som ser muligheten for å «rydde» opp i ting som er feil. Vi ser med beundrende blikk på byrådsleder Stian Berger Røsland fra Høyre, han brenner for å få stoppet drosjeeiere som kjører svart, ikke betaler skatter og avgifter.

Han drar frem at de ikke har kommet noen vei med dette siden de startet oppryddingen for 10 år siden og det har kostet deg og meg mange skatte penger.

Vel Stian B. Røsland, hvis det ikke har hjulpet og dere ikke kommer noen vei på 10 år, er det kanskje på tide å stoppe denne pengesløsingen for å inndra noen kroner til statskassa. Jeg er helt enig i at man skal betale skatter og avgifter, men hvis det koster mer penger å inndrive avgiftene er det kanskje lurt og se på en anen løsning. Eller kanskje vi skal se på andre yrkesgrupper som slipper billig unna, kanskje vi kan inndra noen penger her. Hva med, maten på stortinget, parkeringsplassene under rådhuset for å starte ett sted. Etter dette kan vi se på godene stortingsrepresentantene vår har, hva vi kan legge av skatter og avgifter på denne gruppen. Eller hva med å undersøke hvordan et hvert offentlig bygg bygges for tiden, der har du en sak vet du Stian B. Røsland.

Men la oss starte med maten på stortinget og parkeringsplassene under rådhuset …

http://www.osloby.no/Byradslederen-i-Oslo-krever-lovendring-mot-taxijuks-7407641.html#.Uq8oq_TuJSI

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post60