Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Feil gruppe

August 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, August 20, 2017 15:13:12

Statoils prøveboring etter olje på lisens 895 i Barentshavet har midlertidig stanset som følger av at aktivister fra Greenpeace har ankret opp innenfor 500 meters sikkerhetssonen.
Politiet i Troms har bedt aktivistene fra Greenpeace om å forlate sikkerhetssonen og hvis de ikke gjør dette vil politiet med hjelp fra kystvakten fjerne dem.

Barentshavet er en svært viktig plass for en mengde dyr, ikke bare fugler, men flere matfisk som sei, sild og skreien. Håpet til Statoil på oppdrag fra den Norske stat er å finne store mengder med olje som skal utvinnes. Og på den måten ta liv av et av verdens største matfat, Barentshavet.

Det er bra politiet i Troms er involvert i saken, bare synd de skal fjerne feil gruppe fra Barentshavet.
Vi har nok olje, gass og kull til å nå en global oppvarming langt over det Paris avtalen har som mål, så legge nye oljelisenser i Barentshavet er ikke i tråd med hva en eneste forsker sier at vi må gjøre skal vi ha et levbart klima på planeten i slutten av dette århundret.

Verden trenger mat, det vet vi. Vi kan ikke leve av olje, gass og kull, det vet vi.

Støtt Greenpeace i deres kamp for vår felles fremtid.
https://secured.greenpeace.org/norway/no/supportus/gave/?utm_campaign=NO%20Greenpeace%20FR&utm_source=greenpeace.no&utm_medium=banner&utm_term=no_sidebar_general_ask#ddm

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post603