Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Du er lurt.

August 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, August 24, 2017 16:33:41

Det norske folk er i sorg over at en norsk skiløper ble dopingdømt, under overskrifter som “Norge burde boikotte OL" og “Hun har mistet alt”. Vi kan lese om statsminister Erna Solberg (H) som støtter partileder Jonas Gahr Støre (Ap) som benytter svart arbeidskraft på privaten. Noe som medfører at vi frykter for velferden i Norge, for får ikke Siv Jensen og Sylvi Listhaug (Frp) snart stengt grensene kan ikke Jonas få billig brygge ved sitt feriepalass. Hvem vet hvordan vi da skal finansiere noe i Norge uten å pumpe opp resten av oljen i Nordsjøen etter en forvaltningsplan nedsatt av Terje Søviknes (Frp). For hva er vel viktigere enn norsk velferd og fremgang gjennom billig arbeidskraft som pumper opp “miljøvenlig" olje. Når denne oljen kommer fra verdens viktigste havområder med tanke på mattilgangen, livet, luften vi puster, landet vi lever av nå og om 30 år. For med dette i tankene forstår vi at det er viktig at vi skaffer oss nye oljelisenser i Mexicogulfen, Irak og Libya, for disse terroristene som bor der (om skal vi lytte til Frp) er jo ikke engang ute etter å leve i disse landene vi ødelegger, de vil jo bare komme til Norge og ødelegge norsk velferd. Nei, det er på høy tid at vi “drar en Trump" og bygger en mur, for ellers kan det hende at vi finner ut det verste som finnes, at disse terroristene bare er mennesker som deg og meg.

Ja, du er løyet til. Norsk olje er ikke mindre miljøfiendtlig enn annen olje. Vi fremmer ikke fred, rettferdighet og fremgang. Vi er livredde for å miste noen av “godene" vi har. Vi er i Norge villige til å brenne av hele klodens fremtid bare for at noen veldig få mennesker skal ha rikdom i noen tiår til og at vi kan fly billig til New York. Vi har resten av 2017 på å få ned verdens globale Co2 utslipp (skal vi hører på verdens forskersamfunn), om skal vi unngå en havstigning på 6-10 meter mot slutten av dette århundret. Om 80 år er det ikke lenger snakk om et par millioner mennesker på flukt, men et par milliarder.

Da kan man tenke tilbake på Jensen, Listhaug og co og deres ønske om å boikotte Støre, skattepengene som går til Søviknes badebrygge og oljepengene til Johaug, dette er velferd det.
Spis hval, skyt ulven, utrydd gaupen og bjørnen, forurens havet og spis regnskogen og bær fra Himalaya, kjøp plastleker fra Kina og klær sydd av barn i Malaysia. Samtidig som du sitter på din høye trone, tilfreds fordi du er imot barnearbeid og klimaforandringer, for det er ingen som skal komme og si at du ikke lot være å bry deg da du hadde muligheten, du fortjente det.

#Stortingsvalg2017

Goddagmann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post605