Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Velkommen til et mareritt.

August 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, August 27, 2017 13:13:07

24 millioner mennesker var akkurat på flukt i Asia som følge av flom.
I Norge hagler det inn med OBS varsler raskere enn noen gang før.
Mens Europa har skogbranner som følger av ekstrem hete, kan vi lese om ødeleggelsene orkanen “Harvey” gjør i Texas, USA.

Texas var forberedt på orkanen, med sandsekker, flaskevann og oppfordring til innbyggerne om å skrive navn og adresse på armen. "Harvey" føyer seg inn i lang rekke med orkaner og stormer i Mexicogolfen, allikevel er den unik på noen områder og et løfte om hva som kommer.
Der en vanlig orkan beveger seg over et område, har orkan “Harvey" blitt “fanget” av global oppvarming. Noe som medfører større ødeleggelser og mer nedbør over et område.
På grunn av ekstrem hetebølge i California og Mexicogolfen, beveger ikke “Harvey" på seg, men blir liggende over området.

Mens USA forbyr bruken av ord som klimaforandringer og global oppvarming, unngår Norge å peke på disse ordene når reportasjer om ekstremvær kommer. “Harvey” er som flomkatastrofen i Asia og OBS varslene i Europa en konsekvens av et varmere klima på kloden.

Vi er på det punktet i drømmen hvor du løper alt du kan fra monsteret som innhenter deg. Uansett hvor fort du løper, dører du åpner og finter du tar, hjelper det ikke, du kommer ingen vei. I dette marerittet er det ingen exit. Og alt du ønsker er å våkne før du er innhentet av dette ustoppelige monsteret .
Jeg skulle ønske global oppvarming bare var et monster under min seng, da kunne jeg bare gjemt meg under dynen til det var morgen og monsteret igjen var borte.

https://www.nrk.no/urix/_harvey_-kan-herje-texas-langt-ut-i-neste-uke-1.13659009

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post608