Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Det er tragisk

August 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, August 31, 2017 09:40:34

Det er Klassekampen som informerer om nordmenns ønske om videre olje og gassutvinning. 7 av 10 nordmenn mener vi skal fortsette med olje og gass på norsk sokkel.
Det er nemlig forbundet med velferd.
Vel, det var kanskje velferd og vekst før.

På midten av 80-tallet var rapportene klare, gjennom brenning av fossile brensler frigjør vi Co2.
Co2 partikler har et "livsløp" opp til 1000 år i atmosfæren og driver den globale temperaturen opp.
Co2 blandet med vann, blir en syrebasert oppløsning. Vi brenner kull, olje og gass og verdenshavene blir forsuret. Med et varmere “surere” hav dør alt livet vi lever av som havet har å tilby (det vil alltid være liv i havet, spørsmålet er om det er fisk eller en grønn-grøt, per dags dato jobber vi for en grønn-grøt uten fisk).

http://www.klassekampen.no/article/20170826/ARTICLE/170829972

Det er tragisk når verdens rikeste land ikke klarer å se fortjenesten i ny teknologi, for 60 år siden var oljeteknologien vi ble rike av ny og vi satset.
25 år senere visste man at dette “fremskrittet” (kull, olje, gass) kommer til å gi tragiske utfall for kloden og alle dens beboere.
F..n Shell visste om klimaproblematikken knyttet til Co2 utslipp i 1968.
30 år etter at det ble almen kjent (klima problematikken knyttet til Co2 har) argumenterer vi for å fortsette med olje og gassutvinning på norsk sokkel.

Det er ikke tragisk, det er feil, det er selvopptatt. Orkanen “Harvey” bringer masseødeleggelse, i Asia meldes det om 40 millioner på flukt på grunn av oversvømmelser. Dette er global oppvarming.
Når 40 millioner mennesker i Asia får drikkevannet sitt ødelagt på grunn av vår livsstil, kan jeg ikke annet enn å få vondt. Når 40 millioner mennesker er tvunget på flukt som følger av et varmere klima på kloden, vet jeg at matvareprisene kommer til å gå opp, for nå står mat vi handler under vann.

https://www.nrk.no/urix/minst-1200-mennesker-omkommet-i-flom-i-india_-nepal-og-bangladesh-1.13664399

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post609