Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

I henhold til avtalen, har vi mistet noe viktig

September 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, September 04, 2017 19:24:23

UDI har på oppfordring fra staten bedt Hellas om å ta tilbake 20 asylsøkere som etter Schengen-avtalen hører til Hellas og som etter Dublin-avtalen skal sendes tilbake til landet de først ble registrert i som flyktning.

Hellas har avvist 5 av anmodningene fra Norge og skal fortløpende se på resten av de 15 asylsøkere som UDI ønsker å sende i retur til Hellas.
Hellas har etter at land som Afghanistan, Irak, Libya og Syria kollapset opplevd en enorm tilstrømning av flyktninger.

Norge har all rett til å kreve dette av Hellas, retur av 20 flyktninger. Det er jo tross alt snakk om Norges velferd.
Det er når verdens rikeste land, tar seg friheten til å først ødelegge land som Afghanistan (gjennom “freds bombing”), Irak (gjennom støtte av militært utstyr til USA), Libya (en takk til Jens Stoltenberg, vi satt det libyske folke “fri”) og Syria (forsyninger av militært materiell og militær opplæring til organisasjonene vi nå har problemer med), og etterpå fraskriver seg alt ansvar at du føler en stolthet, en nasjonalfølelse uten sidestykke.
For hva er vel bedre enn å være verdens beste nasjon, ja vi bombet Libya og satt folket fri fra en leder. Hva mer kan man forlange av en så snill nasjon som Norge?
Ok, så er Hellas et yndet reisemål for nordmenn. Ja, så er Hellas en venn av Norge og jada det er også en del av EU og konkurs. Da er det litt smålig av Hellas og ikke ta tilbake 20 flyktninger fra Norge.

Norge har retten på sin side, i henhold til Dublin-avtalen, men om det er riktig er et helt annet spørsmål. Det virker som vi har mistet noe viktig, når jeg leser om at verdens rikeste land skal legge ned 17 asylmottak som følger at de står tomme, samtidig som vi skal sende 20 asylsøkere tilbake til et land som blir oversvømmet av asylsøkere. Vet ikke helt hva det er men tror det er noe menneskelig som empati og nestekjærlighet.

http://www.nettavisen.no/nyheter/hellas-nekter-a-ta-tilbake-asylskere-fra-norge/3423369371.html

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post610