Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Du vet du er ute å sykler når...

September 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, September 15, 2017 20:12:39

Mandag 11. september var pave Frans ute med en kraftsalve mot alle klimafornektere.

Paven er som kjent den øverste leder av verdens største religiøse gruppe som mener at en høyere makt, kalt Gud, skapte verden. Fikk en sønn kalt Jesus, med en jomfru. Jesus var snekker av yrke, gikk på vann, helbredet syke, avsluttet sitt liv etter at vi korsfestet han så vi kunne få syndsforlatelse.
Ja, dette oppsummerte det greit i denne sammenheng. Denne øverste lederen, paven, er ute å fyrer av en kraftsalve mot alle klimafornektere og kaller dem dumme med referanse til Det gamle testamentet.
“De som fornekter dette må gå og spørre forskerne. De er veldig klare, veldig presise”. Og han fortsetter: “Hvorfor venter vi med å anerkjenne effekten av klimaendringene? Jeg kommer på et uttrykk fra Det gamle testamentet: Mennesker er dumme, egenrådige, blinde”, avslutter pave Frans med.

Du vet du er ute og sykler når lederen av verdens største religion er ute og kaller deg dum, som ikke tror på verdens forskersamfunn.
Du er virkelig ute og sykler når selveste paven er ute med advarsler om verdens tilstand uten at han tilføyer: “Herrens veier uransakelige”.

https://www.dn.no/nyheter/2017/09/11/1826/Klima/paven-kaller-klimafornektere-dumme-siterer-bibelen

Pavemann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post615