Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Hvor er du nå Jens?

September 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, September 17, 2017 08:42:48

Året var 2011 og NATO under ledelse av Norges statsminister Jens Stoltenberg valgte å gå inn i Libya med makt for å avsatte Libyas leder Muammar al-Gaddafi. NATO viste den gang at Gaddafi og Libya ikke hadde masseødeleggelsesvåpen men fryktet at Gaddafi skulle begynne med folkemord. Så med den frykten bestemte NATO og USA at Jens Stoltenberg skulle lede operasjonene som skulle avsette Libyas leder Gaddafi og sette det libyske folket fri. NATO bombet landet til en grushaug i sin jakt på Gaddafi. Gaddafi falt, de store internasjonale oljeselskapene (deriblant Statoil) tok kontroll over oljeressursene i Libya og NATO ba Libya selv få på plass en regjering som kunne drifte landet. Det ble det ikke noe av, siden all infrastrukturen var ødelagt av NATO. Det ble aldri noe orden på Libya og grupperinger av stammer og terrorceller tok over områder hvor den nye regjeringen ikke fikk innpass.

Nå 6 år etter Gaddafis fall, meldes det om folkemord, konsentrasjonsleirer og et land som går i oppløsning.
Libya har blitt en port for flyktninger inn til Europa, et sted uten lover og folk blir arrestert og torturert uten grunn, kan Leger Uten Grenser fortelle oss.

Norge fikk oljefelt i Libya for sin “innsats”, Jens Stoltenberg ble NATO’ generalsekretær men ingen har i ettertid blitt holdt ansvarlige for hva som ble gjort i Libya i 2011.
Vi ble fortalt at vi skulle sette det Libyske folk fri fra en diktator som skulle begå folkemord, men nå virker mer som vi skulle avsette et menneske for hans kunnskap om Vestens-ledere og kuppe landets ressurser.
Så mitt spørsmål består: Hvor er du nå Jens Stoltenberg, frigjøreren av det Libyske folk?

https://www.dagbladet.no/kultur/fra-vondt-til-verre-i-libya/68695666

http://www.presstv.ir/Detail/2016/03/02/453363/Libya-UN-Benghazi-Gaddafi-Daesh

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post616