Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Heldig for oss

September 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, September 17, 2017 11:30:31

I mens det råder forvirring om Donald Trump har trukket USA ut av Parisavtalen eller ikke, advarer forskere om at fremtiden vil by på større orkaner som følger av et varmere klima.
Leser vi om orkanen Jose som kommer til å treffe Mexico, dette er den tredje orkanen i samme området på kort tid. Skadene fra orkanen Harvey er enda ikke kjent men det er snakk om milliard kostnader. Skadeomfanget orkanene Irma har ført med seg er ukjente, men frykten knyttet opp mot skadene kan vi lese om.

Stortingsvalget er så vidt gjennomført og vi kan alt lese om partier som ikke holder egne valgløfter. Venstre vil ikke lenger komme med et ultimatum om et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Det er da bra at denne globale oppvarmingen er noe som rammer USA, Asia og Sør-Europa, heldig for oss.

For her hjemme er oljen fremtiden, det er tross alt snakk om Norsk velferd. Og da råder det lite tvil om at det eneste fornuftig vi kan gjøre er å satse på olje og gassvirksomhet på verdens største fiskebanke. For som sagt den dere globale oppvarmingen, som er et resultat av Co2-utslipp, som medfører tørke i California, flom i Asia, orkaner i Mexicogulfen, at Filippinene står under vann og dødelig hetebølge i Sør-Europa er et problem de har, angår virkelig ikke oss her oppe i Nord. For er det en ting Norge er kjent for er det rismarkene på Hadeland, druedyrking i Hardangerfjorden, soyaproduksjonen i Finnmark og kornproduksjonen på Galdhøpiggen.

Russlands fiskeriindustriunion har i denne sammenheng sendt en bekymringsmelding til Norges Fiskarlag om konsekvensene en petroleumsvirksomhet i Lofoten, Vesterålen og Senja vil ha for fiskebestanden.
Bekymringsmeldingen er videresendt til regjeringen.

Det er heldig for oss at den dærre globale oppvarmingen er et Amerikansk problem og ikke et Norskt et.

https://www.nrk.no/norge/rotevatn_-_-venstre-vil-ikke-stille-ultimatum-mot-oljeboring-1.13689033

Konsekvensmann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post617