Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Når jeg blir stor...

Oktober 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, October 01, 2017 11:37:47

...vil det da finnes noen flere sumatratigre igjen i regnskogen? Spør Dina 7 år gammel i Regnskogfondet’ nyeste kampanje.

Nei Dina, det vil ikke være noen tigere igjen, er du heldig så finnes det fortsatt rester av regnskog. Det vil heller ikke finnes orangutang, giraff, neshorn, panter eller panda. Vel, Dina, når du blir stor kommer du til å se bilder av nordens-papegøye, da er det mange år siden lundefugl døde ut i Norge.
Når Dina fyller 30 år er “Nemo" en fisk i historiebøkene, og vi kan fortelle henne om et hav fylt med de flotteste mest velsmakende delikatesser som ble fanget langs norges kyst, den gangen vi trodde vi kunne pumpe opp olje uten konsekvenser.

Når Dina har fylt 30 år, må vi fortelle henne at vi tok liv av regnskogen fordi vi fortjente dårlig hamburger på McDonalds og Burger King. Vi ville ha palmeolje i all maten vår, for er det en ting vi som forbruker fortjener er det et billig dårlig kreftfremkallende produkt basert på avskoging av regnskogen.

Når Dina fyller 30 år vil vi lure på hva vi drev med, 23 år tidligere. Håper jeg slipper å forklare Dina og alle andre barn som skal vokse opp at avskogingen av regnskogen, ødeleggelsen av verdenshavene, overforbruket av plast var selve definisjonen på velferd og fremgang i Norge.

Økseskaft

https://www.regnskog.no/no/stott-vart-arbeid  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post623