Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Hva var det du sa?

Oktober 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, October 19, 2017 20:13:52

I Norge har vi de senere årene ropt høyt om av staten må skaffe jobber som følger av at norsk oljeutvinning har gått tregt og de godt betalte jobbene har forsvunnet fra oljesektoren. Mens noen ganske få har prøvd å få regjeringen til å se på det grønne skifte som en mulighet for verdiskapning og utvikling av nye jobber har flertallet på tinget og i befolkningen hatt ett mål i øye og det har vært den gode gamle truse oljen. I Norge driver vi med fossile brensler, finnes ikke noe alternativ til olje og skal vi tro vår egen olje- og energiminister Terje Søviknes skal fremtiden også bestå av norsk olje, og han får bred støtte.
For er det en ting Norge som en nasjon ikke har troen på er at det finnes alternativer til olja, da er det hyggelig at vi ikke trenger å se langt før virkeligheten er en helt annen. Ja, søta bror, Sverige, er nå i full sving med planer for å bygge en av Teslas giga fabrikker for batteriproduksjon. Planen om batterifabrikken har kommet så langt at det er forventet full produksjon innen 2023.

Da er det på tide med en liten “fun fact”, det er regnet på, for at vi skal slutte med fossile brensler og gå over til full elektrisk alternativ, trengs det 100 giga fabrikker som produserer batterier.

Men dette har ikke Norge noe tro på, ny teknologi, nei takk om jeg får be, hele dette med Parisavtalen har vi ikke noe tro på, takke seg til en full tank med miljøvennlig bensin fra Nordsjøen.

http://e24.no/energi/fornybar-energi/eks-tesla-topp-lager-batterier-i-sverige-her-skal-fabrikken-ligge/24166926

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post631