Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En direkte konsekvens

Oktober 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, October 21, 2017 08:48:22

En ny studie publisert av forskere fra Radboud-universitetet i Nederland og Entomological Society Krefeld i Tyskland som har kartlagt insektenes utvikling i Europa siden 1990 kan fortelle oss om en nedgang på 75% i Europas insektbestand. Forskerne har fulgt med på insekter i 63 naturreservater.
Rapporten konkluderer med at de er menneskelig aktivitet som er årsaken til nedgangen i Europas insektbestand, vår bruk av sprøytemidler, asfaltering, bygging og jordbruk som er hovedårsaken til den drastiske nedgangen.
Det er med et varsko rapporten ble publisert, uten insekter stopper naturen opp, og en nedgang på 75% i Europas insektbestand er krise.

Nrk har vært i kontakt med eksperter i Norge som ikke ser lyst på rapporten og kan opplyse overfor Nrk at det ikke er gjort noen kartlegging av Norges insektbestand.

https://www.nrk.no/norge/ny-studie_-antall-insekter-stupte-med-75-prosent-pa-under-30-ar-1.13741219

Det er under fanen “Reis deg selv spennende” og “Norsk olje er miljøvennlig” vi sprøytet bort alle insekter i Oslos villastrøk. Maur, flue, bie og edderkopp er i Norge sett på med stor avsky, disse skadedyrene er greit og bli kvitt sammen med den grusomme løvetannen som ødelegger den flotte gruslagte innkjørselen. Best å slå plenen en varm sommerdag da alle humlene er opptatt i den, (Fun fact: humlen er en for treg flyver for å stikke av når gressklipperen kommer), men hva skal man med humlen? Den har da aldri gjort noe for meg?
Best å ta med en god flaske med sprøytemidler neste gang man er på gartneriet, kan man få ryddet litt godt og dypt opp i alt dette grusomme ugresset som gjør skam på hagen.
Nei, her er det bare en løsning, best å fly til et eksotisk sted som New York eller Bangkok, 10 timer på fly, da får man sprøytet ut ganske mye som tar liv av denne grusomme naturen. For hva skal man med den?
“Reis deg selv spennende” før det er for sent, du vil vel ikke stå utenfor når det kommer til sosiale sammenkomster og spørsmål om du har sett isbreene på Svalbard eller restene av The Great Barrier Reef?

Det finnes et skadedyr som er så dumt og lettlurt som går på to ben, som under unnskyldningen “unn deg selv” er villig til å ta liv av eget livsgrunnlag for å hevde seg selv som spennende og best, og det er ikke den norske vepsen.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post632