Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En anelse ut av proporsjoner

Oktober 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, October 27, 2017 21:08:22

Det er Nettavisen denne gangen som tar den hakke lenger enn Frp i SSB’ omlegginger.
SSB (Statistisk sentralbyrå) er under omlegging av driften, og i denne sammenheng avvikles en stilling som skal bli erstattet med en ny person i en tilsvarende stilling.
Frp er da ut med advarsler om hva dette vil ha og si for statistikken på hva innvandringen i Norge koster, som Nettavisen gjør en god jobb i å bygge oppunder om.

Frp mener at SSB gjennom omleggingen kommer til å droppe å føre statistikk over hva faktisk en innvandrer i Norge koster, og gjennom dette kommer det til å bli en mer liberal holdning mot flyktninger.

http://www.nettavisen.no/nyheter/frp-med-innvandrer-advarsel-til-ssb/3423384606.html

Det blir vel en anelse ut av proporsjoner, SSB er som navnet tilsier et byrå som fører statistikk og intet mer. Man trenger ikke å frykte det Frp og artikkelen hos Nettavisen vil at du, jeg og vi skal frykte. Terror i Norge, som det hele bunner i skal vi ikke gå langt inn på, for vi har et par mennesker i Norge som har begått såkalt terror og de begge hadde et felles trekk de var norske nasjonalister.
Skal vi se bort fra terror og heller se på hva ting koster i samfunnet, må vi først se hvem som er rike og har mest i samfunnet og hvem som tjener penger på innvandring, så er det vel ikke et par tusen asylsøkere fra Libya og Syria som er kostnaden i samfunnet men byråkratiet rundt disse asylsøkerne som koster penger.‘

Frp gikk inn i forrige regjering med løfter om å slanke byråkratiet og spare penger for folk flest, det er vel ikke det som skjedde under ledelsen av det blåblå samarbeidet hvor Frp var med?

Man trenger ikke å frykte noe som ikke kommer til å skje, basert på fremmedfrykt som Nettavisen er svært flinke til å skape under dagens overskrift: “Frp med innvandrer-advarsel til SSB”.

Ikke skap fremmedfrykt og hat, prat med en innvandrer eller asylsøker. Jeg hater å gjøre det, for hver gang jeg gjør det oppdager jeg den ene tingen vi frykter mest, personen er som meg, vil bare leve et godt fredelig liv.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post634