Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Tror ikke noe på det

I verdens rikeste landPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, November 04, 2017 18:22:05

SSB er i hardt vær, som følger av omlegging og folk frykter hva dette vil ha å si for statistikken vi fører over kostnaden rundt innvandring. Nynazister er i gatene våre. Det høyreekstreme miljøet er på fremvekst i hele vesten. Det hagler med artikler om hvor mye innvandring, asylsøkere og folk på flukt koster. Norges innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug vil bygge “supper” mottak, som kan huse alle som kommer til Norge under samme tak, som tiltak for å få ned kostnaden.

Jeg tror ikke på noe av det, det er humbug. Et spill for galleriet.
Vi kan godt sitte her på vår høye hest, se ned på alle andre og fnyse. Sannheten er at Norge drives av innvandring, alt fra bygg til eldreomsorgen vår er avhengig av billig arbeidskraft hentet fra andre land. Men nå prater jeg for døve ører for jeg vet like godt som deg at alle som kommer til Norge er Islamske terrorister sendt fra den Islamske stat, skal bare få fra den norske stat alt de kan ta. Tull er mitt svar på det. Da må vi se på aktørene som tjener penger på asylsøkere og terrorister, det er Ikea, Røde Kors og den Norsk stat, sammen med Kongsberg gruppen og Statoil og en hel haug med andre internasjonale aktører på markedet.
For 15 år siden hadde du ikke engang hørt om Libya, Syria og Irak var fortsatt bare et svakt minne fra første krigen mot Saddam. Det var like lite problem som flyktningen over Middelhavet for 15 år siden. Så hva skjedde? Hvem skulle vi ta? Hva var agendaen dagen vi tillot FN å gå inn i Libya, dagen vi støttet den USA ledede koalisjonen i Irak?
Vårt beste tiltak mot ISIS som en terrororganisasjon er den ene tingen som medfører mer hat mot oss, sanksjoner og militære-aksjoner i et land vi ikke er i krig med. Vårt beste våpen mot terror er den tingen som gir best grobunn for terror, hat mot vesten som en militærmakt. Det er alltid lett å bombe et annet land, det som er dyrt og vanskelig er å bygge det opp så det blir levelig. Men nå tar jeg meg vann over hodet, for hva er vel frigjøringen av det libyske folket uten Statoil som en operatør av oljefeltene i Libya? Skulle bare mangle at fredsnasjonen Norge fikk en del av olje-kaken i Libya etter at vi satt befolkningen fri fra en diktator. Eller tar jeg feil? Det som bor i Libya er enten terrorister eller late ubrukelig folk som trenger sterke restriksjoner for å få noe gjort. Og da er det jo urimelig av det libyske folk og søke asyl i Norge etter at vi har vært så snille og innført denne etterlengtet friheten i landet.

I verdens rikeste land, Norge, diskuterer vi hva en asylsøker koster i kroner og ører uten at vi berører lovgivningen rundt eller fortjenesten den Norske stat har på personen som søker asyl. I Norge har vi artikler om hvor mange som kommer over Middelhavet og hva dette koster uten at vi har en eneste artikkel om hva statens oljeselskap tjener i Libya som følger av et statskupp som det egentlig var, hele vår innblanding i Libya ledet av FN og USA. Ironien er at Libyas leder Muammar al-Gaddafi, advarte om akkurat den tingen vi har problemer med i dag.
Så jeg tror ikke noe på det, alle artiklene i avisen om kostnaden rundt asylsøkere og at vi må bygge super mottak for å huse asylsøkerne som kommer til Norge. Jeg tror ikke det bare er terrorister som kommer hit. Det er noe i diskusjonen som ikke stemmer, det er noe i nyhetsbildet som ikke stemmer. Det er en kostnad rundt Norges krigføring helt klart, men det er ikke de 1000 flyktningene som kommer som er problemet.

Kritiskmann & Økseskaft

https://www.nrk.no/norge/siv-jensen-kaller-ssb-sjefen-inn-pa-teppet-1.13751667  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post637