Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Savanens prins.

Dagens beste, desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, December 21, 2013 09:55:39

Ja, det er greit det Kronprins Haakon, vår FN ambassadør, vår mann i Afrika som skal se på sult, nød, elendigheten og kanskje litt safari og strikkhopp. Men greit det Haakon, kan se den, reise til Afrika for å slippe unna vinterens hverdagsmas.

Og hvis du da samtidig tar på deg rollen som Norges ambassadør i FNs navn må jeg bare får lov å sitere ditt utsagn fra artikkelen http://www.aftenposten.no/amagasinet/Haakons-Afrika-7412960.html#.UrVTGfTuJSI Sitat Haakon: Det er ingen saklig grunn til at det skal være sult og ekstrem fattigdom i verden, mener kronprins Haakon.

Ville bare få sitere en så stor mann som deg, der du står avbildet med noe som ser ut som Ray-Ban briller, kan ikke se mobilen din, men den er vel ikke den billigste modellen.

Jeg blir på så mange plan provosert av denne artikkelen som fremsetter deg som en stor mann så jeg kan ikke få beskrevet det bra nokk med ord. Jeg blar meg nedover i artikkelen og kommer til videoen med deg som skal til og danse Haakon, og her slutter jeg og lese.

Nei, Haakon, du reiser til Afrika på mine penger. Du har alt i livet dekket på en eller annen måte gjennom penger fra staten. Du har helt rett i dette Haakon, det er ingen grunn til sult og fattigdom i denne verden, ikke en eneste grunn til at folk lider, mens andre har sjåfør til bilen sin, alt dekket, mer mat enn man kan spise, får lov til å reise verden rundt mett med egent sikkerhets personell rundt seg. Enda mindre grunn skulle det vært for denne personen som bor på de beste hotellene med alt dekket uten en bekymring i livet, med koker og sikkerhets personell rundt seg 24 timer i døgnet og dra til fjernt liggende land for å se på de «syke» barn, barn som har så lite og trenger så mye.

Håper i det minste at landskapet, utsikten og barna blir penere gjennom dyre brilleglass kronprins Haakon.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post64