Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Null grunn til panikk.

November 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, November 10, 2017 18:43:15

Det er bare enda en høststorm som slår inn over Norge

Det meldes om orkan styrke i vinden, nedbør og et generelt dritt vær for Norge denne helgen også. Ja, det er bare enda en høst/vinterstorm som nå rammer Norge. Ingen ting å skrike opp om, skal man tro landets aviser. Oljen skal opp er mitt svar. Du trenger ikke å ha lest mye aviser, sett mange dokumentarer eller bladd deg gjennom mange artikler eller rapporter for å forstå at det er noe galt med klimaet. I Norge består diskusjonen i om du kan parkerer bilen din i de store norske byene, hvor billig det er å fly til varmere strøk og hvor miljøvennlig norsk olje er. Ja, det er null grunn til panikk, sa HVEM?
Hva er maset over, det er mer enn nok fisk i havet for de neste 30-40 årene, før det er tomt, med dagens kvotesystem og behandling av ressursene.
Det er jo bare enda en høststorm som treffer Norge, ser man helt nøkternt på det, har det tross alt bare vært en storm i høst-vinter så langt, den har bare vært pågående. Og en storm er ikke mye. Greit nok så var jeg i akebakken på denne tiden av året som barn, nå faller sneen som regn og er en pågående høststorm. Vi er jo tross alt “klimavinnere” her i Norge. Er glad vi ikke er “klimatapere” jeg, det hadde vært kjipt. Null grunn til panikk, reis deg selv spennende, en flyreise til eller fra har mye å si på hvor spennende det blir. Hvam med New York til helgen, eller Thailand? Co2 er jo tross alt en vekst gass for planetens planter.
Det er bare fryktelig syn at årets avlinger på den nordlig halvkule “det er her vi bor” feilet drastisk dette året til tross for at vi har en rekord høy konsentrasjon av Co2 i luften. Men null grunn til panikk, norsk olje er miljøvennlig og det er jo tross alt snakk om norsk velferd her. Det finnes ikke en grunn til panikk, det hele er oppkonstruert problem av MDG, WWF, Greenpeace, Regnskogfondet og alle verdens klimaforskere sammen med Al Gore og Stephen Hawking, de er bare ute etter å tjene penger på det dærre grønne skifte og gi deg dårlig samvittighet. Skal ikke MDG unne oss noe nå?

Nei, best å holde seg til USA’ president Donald Trump: "Its really cold outside, they are calling it a major freeze, weeks ahead of normal. Man, we could use a big fat dose of global warming”. For er det en sikker ting, vi kan stole på USA’ president, en gammel mann som ikke kan noe om klima, miljø eller økosystemet på planeten jorden, han har jo tross alt arvet masse penger og vært på TV med et reality program hvor han ga folk sparken. Så det finnes ikke en eneste grunn til panikk nå som neste storm slår inn over landet, null sammenheng mellom enda en storm og menneskets trang til å brenne fossile brensler som det ikke fantes en dag i morgen. Null grunn til panikk, selv om norges kornavlinger ikke ble noe av, hva med en ny SUV eller julen i uoppdagede Vietnam. Vel, Vietnam utgår for min del, helvetes MDG har innført flysete avgiften på 70 kroner. Det har ikke jeg råd til, de unner meg ingen ting, må bli igjen i Norge jeg mett og varm med alt jeg kan ønske meg, mens alle andre reiser seg selv spennende og hjelper plantene med næring gjennom Co2 økning i atmosfæren. Null grunn til panikk mine venner, midten av 80-tallet var sist gang vi var i nærheten av riktig mengde Co2 konsentrasjon i atmosfæren, det er 350 ppm (helst under, rundt 325 ppm) vi er per dags dato på en 410 ppm. Dette utgjør ca 0.038% av atmosfæren vår. Siste rapporten som kom kan fortelle oss av vi skal brenne fossile brensler (her er norges oljeforbruk tatt med) så vi kommer opp på en konsentrasjon på 800 ppm innen dette århundrets slutt, da ser vi på 4-6 grader global oppvarming, det er null grunn til panikk, vi prater tross alt om en vekst gass for planter som ikke må overstig en konsentrasjon på 350 ppm som er 0.036%. Det finnes null grunn til panikk, Norge leder an i løpe om å pumpe opp nok olje så norsk velferd består til tross for at det er enda en høststorm som er på vei nå som det har blitt vinter i Norge.

Goddagmann & Økseskaft

https://www.nrk.no/hordaland/no-blir-den-forste-plattforma-i-nordsjoen-ubemanna-1.13771938

https://www.dagbladet.no/nyheter/mye-regn-og-vind-pa-vestlandet-ber-folk-kjore-forsiktig/68864869

https://www.dagbladet.no/nyheter/derfor-er-det-kornkrise-norsk-hvete-ubrukelig/68845791

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post640