Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

I dobbeltmoralens høy(re)borge

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, November 27, 2017 08:39:59

Det er ikke mange dager siden statsminister Erna Solberg var ute i avisene og “forsvarte" stillingen til Terje Søviknes. Terje Søviknes ble anklaget for sex-misbruk under Fpu-landsmøte i 2000. Politiet etterforskning saken men den ble henlagt for manglende bevis for at handlingen var straffbar. Og som Erna Solberg så flott ordla seg: “For meg er det sånn: Jeg kommer aldri til å unnskylde noe av det han har gjort. Samtidig er det spørsmål om hvor lenge man ikke skal kunne delta. Jeg mener folk skal få en ny mulighet. Det er et viktig prinsipp”.

Da er det med forundring vi i dagens NRK kan lese om Erna Solbergs krasse kritikk mot Hollywood for deres holdninger mot og seksuelle trakassering som nå har dukket opp i kjølvannet av #metoo-kampanjen. Erna Solberg mener det er alt for få som får konsekvenser når det er meldt fra om seksuell trakassering og at ledere må ta mer ansvar for at det blir gjort noe med forholdene som blir meldt om. Hun håper #metoo-kampanjen kan hjelpe til med det hun kaller “dårleg leiarskap".

https://www.nrk.no/norge/solberg-er-overraska-over-darleg-leiarskap-1.13795365

Man kan undres om hun selv ser selvmotsigelsene hun kommer med, eller om det hele er en dårlig spøk fra hennes side. For det Erna Solberg viser her er det hun selv kritiserer, ekstremt dårlig ledelse og forbilde, det burde være likhet i loven, ikke bekjentskap som skal avgjøre om seksuell trakassering er tilgivelig eller ei. Men det er kanskje dette hun mener verdens ledere må bli bedre på, vern av sine egne mot loven de selv kommer med.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post646