Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Opptrapping til krig

Desember 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, December 04, 2017 19:26:49

Du vet hva som skjer hvis du presser et vilt dyr opp i et hjørne? Det går til angrep på deg, for nå ser dyret et angrep som det beste forsvaret. Og da er det med glede at vi har samme taktikk overfor Nord-Korea. Ja, Jens Stoltenberg NATOs generalsekretær er i dag ute og bekrefter at USA og NATO skal “skremme” Nord-Korea til å “overgi” seg. En taktikk som USA og NATO har sterk tro på, ja for den har jo vist seg og fungere ypperlig i konflikter som blant annet og den dære, nei la meg se… jo Japan under 2.verdenskrig (atombombene Nagasaki og Hiroshima).
Men Jens Stoltenberg stiller seg bak taktikken og gir sin fulle støtte til USA’ militærøvelse som avholdes sammen med Sør-Korea opp mot grensen av Nord.Korea. Nord-Korea på sin side fordømmer øvelsen og kaller det en provokasjon som ikke fører noe godt med seg.
En kommentar Jens Stoltenberg tar med knusende ro, siden øvelsen er godkjent fra NATOs side og er et viktig pressmiddel mot Nord-Korea. Sammen med sanksjoner mot Nord-Korea, er nok disse to pressmidlene den beste løsningen for veien til fred.

Ja, for hvordan var det med dette ville dyre i hjørnet igjen da?

NRK kan fortelle oss om NATOs toppmøte som skal avholdes i morgen, der skal Nord-Korea være et sentralt emne. Blant møte deltakerne finner vi Jens Stoltenberg, som stiller seg bak en økning i sanksjonene mot Nord-Korea som et riktig pressmiddel mot landets ledere. Vi får håpe at Nord-Koreas ledere står på e-post-listen over folk som skal motta møtereferatet i det minste, siden de ikke skal være med på samtalene om sin egen fremtid.

https://www.nrk.no/urix/stoltenberg_-krig-med-nord-korea-vil-bli-en-global-katastrofe-1.13808370

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post650