Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Representant for folket sa du?

Desember 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, December 07, 2017 20:16:26

Ja, bråket om Oslo by’ parkeringsplasser fortsetter. Nå har SV annonsert at de vil komme med et forslag om at p-plassene tilhørende stortinget skal bli avgiftsbelagt, noe som bare skulle mangle med tanke på at alle andre må betale for å stå parkert i byen.

Men forslaget har ikke falt i god jord hos alle på stortinget, blant dem finner vi Frp’ visepresident Morten Wold.
Morten uttaler overfor Aftenposten at forslaget er i den politiske korrekthetens bane og at den bare vil gjøre hverdagen vanskeligere for parlamentarikere som er avhengig av bilen i hverdagen. Og tror at det vil ramme representanter som bor i Oslo og Akershus hardest, da disse ikke har tildelt stortingsbolig som ligger i sentrumsnære områder.

Morten Wold tjener som representant 930.000 i året og når Aftenposten spør ham om dette ikke er nok for å betale for parkering svarer Morten: “Det har vi helt sikkert, men lønnen vår er ikke så høy sammenlignet med parlamentarikere i andre land”.

https://www.aftenposten.no/osloby/i/qnnlew/SV-vil-innfore-betalingsparkering-ogsa-i-stortingsgarasjen

Morten Wold fra Frp anser seg selv som svært viktig, ja nesten uunnværlig med en årslønn på skarve 930.000, det skulle da bare mangle at han hadde tilgang til gratis parkering på jobben. For hvis du sammenligner med andre yrker som har det veldig greit med denne parkerings-problematikken som har oppstått i Oslo, sånn som leger, ikke noe problem om disse kommer for sent på jobb, eller håndverkeren som bruker 1 time på å finne parkeringsplass på kundens regning. Sikkert ikke noe problem for hjemmehjelpen, disse kan da ta bussen, så god tid de har på jobben sin.

Nei, jeg tror godeste Morten Wold får ta seg en bolle.

P-mann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post651