Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Begeistret med all god grunn

Desember 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, December 12, 2017 19:34:18

Medietilsynet varsler at de vil komme med sanksjoner mot Radio Metro som de mener sender ulovlig på FM-nettet.
Den 8. september skulle det være slutt for sendingene på FM-nettet i Oslo. Men siden Radio Metro ikke er en riksdekkende radio men en lokalradio kan de fortsette sendingen sine på FM-nettet.

Det er med begeistring vi kan lese om regjeringen ved Erna Solberg som er svært bekymret for plastforurensingen i havet. Når man tenker på mengde plastavfall som denne unødvendige byttingen fra FM-radio til DAB-radiosendinger har medført. Nå tenker ikke jeg umiddelbart på radioene som blir byttet ut, en fungerende gammel blir kassert for en ny digitalradio som ikke fungerer. Men jeg tenker på alle de gamle radiosenderne, alle de nye digitale senderne som må produseres, fraktes, monteres. Hver av disse komponentene kommer pakket i plastposer som ligger i en pappeske som hentes innpakket i enda mer plastikk. Produsert billigst mulig i ett eller annet lavkostland som ikke har krav til miljøsertifisering av fabrikkene som produserer disse komponentene som skal fraktes halve kloden rundt på en tankbåt som går med tungolje tiden den befinner seg i internasjonalt farvann.
Så det er med all god grunn jeg leser begeistret om Erna Solberg som er dypt bekymret for plastavfallet i havet, i en tid hvor Norge øker sitt bidrag til problemet.
Jada, vi har “gjenvinning” på plastavfallet vårt. Da har vi ett eller annet firma som har påtatt seg å destruere plastavfallet i henhold til gjeldene lover og forskrifter til billigst mulig penge.
Nå skaffer dette norske avfallsfirmaet seg et partner firma i utlandet som dokumenterer at de skal destruere plastavfallet etter gjeldene lover og forskrifter i det landet dette firmaet er registrert.
Hvordan var det nå med den billige radio-dingsen Norge trengte, som ble produsert i lavkostland på andre siden av kloden igjen. Jo, nå samler vi alle den Norske plasten som er klar for resirkulering i en stor tankbåt som skal bruke råolje på å frakte plastavfallet halve kloden rundt for så og dumpe det på en eller annen åpen søppelfylling nære havet. Her skal det ligge til det er klart for å hentes, usikret mot vær og vind i mange år med fri tilgang til det åpne havet.

Ja det er med begeistring vi i Norge er svært bekymret for det økende problemet med plastavfall i havet.

https://www.dagbladet.no/kultur/radio-metro-nekter-a-stoppe-sendinger-pa-fm-nettet---ulovlig-mener-medietilsynet/69018639

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post653