Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Skulle du ha sett, de fikk rett og det er ikke positivt

Desember 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, December 18, 2017 19:48:06

2016 var preget av mye ekstreme vær og nå har det blitt publisert rapporter som kan fortelle oss at det ekstreme været i 2016 ville aldri oppstått hadde det ikke vært for menneskeskapte klimaendringer.
Amerikanske meteorologiske forbundet (BAMS) kan fortelle oss at tre av værfenomenene som var i 2016 var et direkte resultat av menneskeskapte klimaendringer og ville aldri oppstått uten global oppvarming..
På listen til BAMS finner vi det ekstreme været i Asia som både var varmt og vått, orkanen Harvey og 137 år gamle varmerekorder som ble slått som medførte ekstreme temperaturer i havet som ga en ekstrem tørken i California
Ja, det er som et hvert scenario opptegnet av forskere de siste 50 årene, skulle du ha sett de fikk rett.

https://www.nrk.no/urix/ny-rapport_-ekstremvaer-skyldes-menneskeskapte-klimaendringer-1.13830520

Da er det ekstremt hyggelig at vi her hjemme kommer med tiltak, ja det er som olje og energiminister Terje Søviknes uttalte så flott tidligere i år: “På tide og gi litt gass”, han sa dette med tanke på å få fart igjen på Norges oljeutvinning.
For i dagens aviser kan vi lese om Statoils nye storsatsing i Brasil, ja hele 20 milliarder kroner går i dag inn i satsing på mer oljeutvinning i Brasil.
Ja, oljen skal opp, koste hva det koste vil, pumper ikke vi den opp gjør noen andre det, så bedre at vi gjør det en dem. Eller kanskje Norge skulle ta litt ansvar og lede vei i noe som ikke kan utsettes til neste år. Global oppvarming er her, det får du ikke gjort noe med, men da og bidra med enda mer olje som Norge gjør i Brasil er sinnssykt.

https://e24.no/boers-og-finans/statoil/statoil-med-gigantoppkjoep-i-brasil/24213023

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post655