Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Så USA' president Donald Trump er igjen uthengt i norske aviser.

Desember 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, December 29, 2017 18:21:32

Ja, å denne gangen er det med god grunn, Trump savner litt “god gammel global oppvarming”. Ikke overraskende er det vinter i USA fortiden og i den sammenheng er det kaldt, skulle du ha sett, og da har Donald Trump valgt å “angripe” global oppvarming på Twitter, noe som har skapt masse interesse og engasjement.

Kort oppsummert, global oppvarming vil bety at den nordlige og sørlige halvkule av planeten vår vil få et våtere og kaldere vær de neste 100 årene. Varmluft stiger, så da når det blir varmere rundt ekvator vil det bli dratt mer kald luft ned fra polene. På denne måten får vi et kaldere vær til tross for at den globale gjennomsnittstemperaturen har økt.

Men at norske medier har valgt å gjøre “narr” av mannen er vel å kaste stein i glasshus. Norges pensjonsfond også kalt oljefond, som er bygd opp gjennom Norges olje og gassutvinning har sin tredje største investering i Shell. Med hele 46 milliarder kroner i 2016, gir dette oljefondet et eierskap på 2,33 % i det oljeselskapet Shell.
Vi, Norge AS, er ikke det hakk bedre enn USA og Donald Trump, vi har “anerkjent” global oppvarming som et problem som har kommet på grunn av vårt stadig økende bruk av fossile brensler, vi velger bare å mene at det er alle andres avhengighet til olje, gass og kull som er feilen og ikke den noe med det norske oljeeventyret å gjøre.

https://e24.no/naeringsliv/oljefondet/matvarer-olje-og-mobiler-her-er-oljefondets-stoerste-investeringer/24215124

https://www.nrk.no/urix/trump-etterlyser-_den-gode-gamle-globale-oppvarmingen_-1.13843574

https://twitter.com/realDonaldTrump

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post659