Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Å ta æren for tilfeldighet

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, January 02, 2018 12:47:07

Under årets nyttårstale fra statsminister Erna Solberg (H), møter vi en regjering som tar æren for tilfeldigheter og flaks.
Det å skryte på seg æren for synkende arbeidsledighet i Norge, er det perfekte bilde på hvor isolert vår regjering er fra verden. Ja, det er færre arbeidsledige i Norge nå enn for et år siden, men det er ikke noe den norske regjering ved Erna Solberg skal ta æren for. Sysselsettingen i Norge har gått ned, sammen med verdien av den norske kronen, noe som har resultert i at det er færre arbeidere fra Sverige, Danmark, Polen og de fleste andre land nå enn for et år siden. I byggebransjen har vi sett en trend de siste to årene med at gjestearbeiderne i Norge dra hjem som følger av et dårligere arbeidsmarked kombinert med en svekket norsk valuta.

Erna mener nemlig at nordmenn er “vant til å dra lasset sammen” når hun viser til hvordan Norge har omstilt seg for å skape nye arbeidsmuligheter som følger av lav oljeaktivitet. Hvordan regjeringen har lagt til rette for å holde hjulene i gang med sysselsetting og viser til vedlikehold av sykehus, veier og flomsikring. Vel, igjen ta æren for å drifte et land viser vel bare hvor lite den Blåblå regjeringen har tilrettelagt for å holde hjulene i gang. Ja, sykehus og veier trenger vedlikehold, på lik linje med barnehager, pleiehjem, brannvesenet og de fleste andre ting. Og når det komme til flomsikring, tja, når det går med fuktighet opp i luften må den også komme ned et sted, dette har sammenheng med global oppvarming, som er et resultat av at Norge pumper opp olje som vi igjen brenner. Vi har “flaks” at vi ligger på en slik lengde- breddegrad som gjør at vi får nedbør og ikke ekstrem tørke, eller er dette noe som var nøye planlagt av den norske regjering?

Statsminister Erna Solberg glemmer å fremheve hvor utrolig flinke de har vært når det kommer til å fremme nasjonalisme, fremmedfrykt og benektelse av global oppvarming.

Så der var startskuddet 2018, velkommen.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/erna-solberg/solbergs-nyttaarstale-nordmenn-maa-forberede-seg-paa-en-ny-fremtid/a/24221181/

Æresmann og Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post660