Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En selvfølgelighet.

Januar 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, January 08, 2018 19:23:28

Da er det utarbeidet syv rapporter som har tatt for seg hvordan Norges storbyer kan nå miljømålet på nullvekst av Co2-utslipp innen 2030. Målet er at det ikke skal kjøres flere kilometer med bil i de største byene enn det ble gjort i 2016.
Det er Statens vegvesen, Jernbanedirektoratet, fylker, kommuner og fylkesmenn som sammen har studert de nye planene som de større byene har laget for å få folk til å reise mer miljøvennlig.
Og konklusjonen, holde deg fast, denne kommer som en giga overraskelse: å gjøre privatbilisme mindre attraktivt.
Ja, du hørte riktig, etter lengre studier har våre kloke ledere kommet frem til at hvis man gjør privatbilisme dyrt gjennom økte kostnader og samtidig som parkeringsmulighetene fjerns vil mannen i gaten velge kollektivtransport hvis dette er tilrettelagt og billigere enn privatbilen.

https://www.aftenposten.no/norge/i/ar6vL/Bare-knallharde-bomavgifter-far-folk-til-a-parkere-bilen-Men-farre-parkeringsplasser-i-byen-og-flere-boliger-pa-knutepunkt-ma-ogsa-til

Man kan bare håpe at den økte bomavgiften ikke går til å finansiere selvfølgelighet-rapporter utarbeidet av godt betalte fylkesmenn og andre ledere.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post663