Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Alle skal med, du også Giske

Januar 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, January 18, 2018 19:10:03

I kjølvannet av #Metoo kampanjen som avslørte Trond Giskes (Ap) oppførsel og trakassering av kvinner har Giske blitt sykmeldt.
Giske er avsatt fra alle verv han hadde i Arbeiderpartiet og det ventes nå på en avklaring i varslersaken, før man kan se på evntuelle verv og komiteer Trond Giske får i Ap og på Stortinget.

https://www.dagbladet.no/nyheter/sykmeldt-i-nye-to-uker/69350346

Det er ikke noe å spøke med, her prater vi om en mann som har tjent millioner på jobben i Arbeiderpartiet, han har opptjent full pensjon etter sine perioder på tinget og ser mest sannsynlig på en god etterlønn når forholdene i trakasseringssaken er avklart. Før han får seg en eller annen kremjobb i en eller annen kommune hvor han blir sittende i et styre hvor han tjener godt med penger. Nei, det er ikke noe å spøke med, for har Giske gjort noe galt, han følger bare Arbeiderpartiets egne motto: “Alle skal med”, og kan man da skvise noen penger til ut av statskassen selv når man har trakassert det motsatte kjønn skulle det da bare mangle at man gjorde dette for er ikke Giske selv et offer i denne saken.

Nei, Giske du fortjener en 14 dagers ferie betalt av staten, en mulighet til å lade batteriene og komme deg fra alle disse vonde påstandene og påkjenningene som har blitt dyttet på deg, bare fordi du (som var en av Norges ledere, ja et forbilde kan man si) har trakassert noen kvinner.

Tafsemann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post667