Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Marry X-mas.

Dagens beste, desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, December 24, 2013 14:01:46

Jeg får en varm følelse nå som selveste aftenen står for dør. I de tusen hjem pynter folk seg for sitt neste måltid, familien står i sentrum. Nye slips, blankpussete sko, ny strøket skjorte, en ny rød julekjole, alt er satt for en lang hyggelig dag med familien. Frokosten er stappet inn, alt man kan ønske seg og mer til er allerede inntatt, barna har fått godterier, far og mor har dyttet ned masse julesild. En tur i Kirken før lunsj, ja vi skal minnes Den Salvede i dag. Vi skal lære av godheten hans, mens vi gleder oss over freden som har lagt seg over familien, om denne freden skyldes måtehold eller en følelse av metthet er ikke godt å si.

For det vi vet er at vi er et folkeslag som er opptatt av måtehold og neste kjærlighet. I det minste hvis vi skal tro på OL Norge. Ja, det er som tatt ut av en hvilken somhelst tale fra en veldedig organisasjon, denne artikkelen du kan lese i Aftenposten i dag. Den er knakene godt skrevet, jeg får en stolt følelse inni meg av den, den er perfekt i dag, nå som alle skal ha ettertanke når man sitter mette og pakker opp mengder meg ting man ikke trenger.
http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/A-arrangere-et-OL-er-a-pavirke-7416224.html#

Jeg kan ikke gjøre noe annet en og sitte stolt og lese om hvor mye bedre vi er enn Russland, Russland med sine «homo-lover». Nå har de ikke direkte skrevet dette om Russland, men under tonene er der.

Ja, artikkelen gir meg en varm nasjonal julefølelse, vi er best tenker jeg, gleden over at vi kan ha OL i Norge dytter alt annet bort denne julen, tenker ikke et sekund over Syria, Afghanistan, for hva er Tripoli? Nei, vi sitter og gleder oss til ribben, Norsk ribbe er best, best for miljøet. Ja for er det noe som er glemt når vi venter spent på billigproduserte elektro varer fra Korea, er barnearbeidet bak. For man har kjøpt lekene til barna fra butikken Riktige Leker, tre-leker, for barnas skyld. Ja, med ett var avskoging glemt, med et var bruken av regnskogs tømmeret som blir brukt i Bjørvikas Barcode glemt. Ja, måtehold er fokuset vårt når jeg leser nedover i artikkelen, vi nøyer oss med Champagne og kaviar servert på gullfat hvis vi kan. For i Norge bor folk som er opptatt av å hjelpe naboene vår. Dugnads Norge kan vi kalle det, dette gjøres gjennom eiendoms kjøp i både NewYork og Paris.

Så jeg kan ikke noe annet en og lese begeistret om hvor snille vi er her i nord, det er en plass til alle når det kommer til OL i Norge, ja vi er så vennlig innstilt så vi blir i løypa til siste mann har kommet i mål, ikke bare venter vi på siste mann skal komme i mål, vi heier til siste sekund. Ja, for det viktigste for oss her oppe er at alle er med, seieren kommer ikke som topp prioritering i OL Norge.
Nå kan man midlertidig si at det er dette OL går ut på, vinne, være best, raskest, løpe 0.01 sekund raskere enn neste mann. OL går ut på å hevde seg som best. Men ikke i OL Norge, å nei du ikke vi, måtehold på alle områder.
Som i OL 94, vi sloss med Nebb og Klør for å karre til oss flest mulige medaljer. Det ble folkefest på grunn av Koss. Vi hylte av begeistring når Bjørn Dæhlie vant.

Så når julekvelden star for tur, er det med en hvis bismak i munnen, en fet bismak av noe som mangler.
I artikkelen kommer det ikke frem noe om hva som skal gjøres med utfordringene vi har i denne byen. Alt vi tenker på er kongen som skal ta trikken. Ikke om trikken går denne dagen. Vi får malt et bilde av folkefesten i Oslo by, men ikke noe om hvordan vi skal handtere våre «uteliggere», da kan vi tenke tilbake på Russland og «homo-lovene».
Det blir sterk fremhevet hvordan dette gir en mulighet for næringen i Norge, regner med at dere tenker på Stordalens hoteller, billig produserte varer fra Østen med et norsk flagg påstemplet. Ja, for vi skal markere oss på verdenskartet som vi gjorde så elegant i 94.

Med dette ønsker vi deg en riktig god jul fra Oslo, Norge, hovedstaden i Sverige.

Økseskaft.

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post67