Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Naturlig konsekvens

Januar 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, January 29, 2018 19:45:42

I en fersk undersøkelse gjennomført av Norstat for Vårt Land kommer det frem at kun 1 av 5 er villig til å fly mindre til fordel for miljøet.

Forsker Marianne Aasen ved Cicero Senter for klimaforskning i Oslo sier tallene stemmer godt med tidligere undersøkelser og legger til: “En studie gjort av kollegaer av meg viser at mange tenker på det å velge fritidsreisemåte nesten som en rettighet, noe som folk har gjort seg fortjent til, noe som skal være spesielt og som skal legges opp uten andre hensyn enn hva de har lyst til å gjøre”.

https://e24.no/privat/luftfart/maaling-en-av-fem-vil-fly-mindre-til-fordel-for-klimaet/24219119

Noe som er helt naturlig at vi gjør, når vi tenker på mengde reklame, propaganda og arbeid som er lagt ned for å få deg til å reise.
Uttrykke “Reis deg selv spennende”, er ikke laget for å legge opp til fornuftig bruk og hensyn tagning til verden rundt seg.
Når vi daglig får servert vinterens, vårens, sommerens og høstens hotteste reisemål er ikke dette for at man skal begrense antall reiser i året.
Ved siden av dette vektlegger avisene artikler med påstander om at norsk olje er miljøvennlig samtidig som det fremheves hvor utrolig “miljøvennlige” moderne fly har blitt.
Da er det ikke rart vi gjør som reklamen så flott oppfordrer til: “Unn deg selv en opplevelse”.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post672