Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Et romjuls-mareritt

Dagens beste, desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Fri, December 27, 2013 11:29:11

Etter en vel gjennomført jul er det mulig å lese om julens feiring, julebuken er gjennomført, gavepapir er fordelt mellom resirkulerbart og ikke. Ribben har lagt seg som et tykt belte rundt magen, det er 3.dag jul, bare en liten helg før neste begivenhet. Hvor vi desperat skal brenne av mange tusen kroner på fyrverkeri. Det er kun en helg igjen til nyåret, en helg hvor man kan nyte vinterens mørke med alt det fine mann fikk til jul. Romjulen hvor man skal tilbringe tid i lange køer, for man har sittet i 2 dager og irritert seg over det at man fikk, «feil» ting av sine kjære, man har brukt to dager på og lese det man kan om bytte retter på gaver, 2 dager på nett for å finne det man ønsker seg aller mest til best mulig pris. 2 dager med et indre jag etter ønsket vare. En gangs Julens gode ro er i vår tid byttet ut med et teknologisk jag etter nye mobiltelefoner, større TV-er og alt annet et hjerte kan begjære.

Det er Nettavisen.no som jeg først leser om Norges innbyggere som står i kø foran Elkjøp Megastore, anslått at det sto 300 mennesker i kø foran butikken før åpning kl. 7 om morgen. Det store romjulssalget er i gang.

Det er med friskt minne i sinnet vi leste om Norges måteholdenhet når det kom til handling på kreditt i julestria. Ja, det er ikke mange ukene siden vi kunne lese om ekspertene som frarådet oss og bruke for mye penger på kreditt kortene vår til jul. Nå kan det se ut som vi har løst dette på en fin måte, vi tar igjen den savnete handlingen i romjulen.

Groteskt er dette. http://www.nettavisen.no/nyheter/article3732237.ece

Velkommen til Norge, landet med ekstremt stressete bortskjemte folk.

Økseskaft.

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post69