Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Du er hva du spiser

Idiotens tidsalderPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, March 13, 2018 19:10:28

Forskere på Svalbard lar alarmen hylle når de nå har funnet rester av “kosmetikk” i leveren på torsken. Det dreier seg om stoffer som man finner i vanlig kosmetiske produkter som håndkremer og sminke.

Som NRK.no skriver skylles restene av smikeproduktene ut i havet når du dusjer og forsker Haldis Tjeldflaat Helle uttaler overfor NRK at man skal være bevisst på hva dagligdagse produkter inneholder og hvordan sertifisering som er på produktet.'
Ja, mange av de vanligste kosmetiske produktene som er i bruk er skadelig for mennesker også.
Noen produkter er kreftfremkallende, hormonforstyrrende og kan medføre nedsatt fruktbarhet, men ingenting av dette betyr noe i jakten på et “vakkert” utseende.

https://www.nrk.no/nordland/fant-rester-av-sminkefjerner-i-fisk-1.13953108

Det er ikke bare sertifiseringen på kosmetiske produkter du bør være oppmerksom på. Alt havner til slutt i havet, solkrem om sommeren, alt av oppvaskmidler, vindusviskervæsken på bilen din, veisalte som brukes om vinteren, veistøvet når det vaskes om våren eller det regner. Ja, det er overraskende hvor mange ting som blir skylt ut i havet når du tenker over det. Co2-avfall gjør havet surere. Atomavfall og utslipp fra atomkraftverk, skader alt liv. Spillvannet fra de fleste produksjoner havner til slutt opp i havet, det være seg utslipp fra Hydro’ anlegg i Brasil eller søtningsstoffer i brus, det blir til slutt skylt ut i havet.

Havet dekker 70% av klodens overflate, er en av våre viktigste kilder til liv, men det virker som vi er i hastverk med å ødelegge hele økosystemet havet er bygd opp av, overfiske, klimagassutslipp, kjemikalie angrep, plast og annet avfall. Alt for at noen ganske få mennesker skal bli rike.

Spis krill-piller, drikk lettbrus og smink deg som en klovn, det blir som knekkebrød produsenten Wasa sier: “Du er hva du spiser”...

Sprømann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post692