Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Terrorister, nasjonalister, nazister, IS, NATO, AP, Listhaug og fremmedfrykt

I verdens rikeste landPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, March 15, 2018 19:53:38

Det er samme ulla uansett, jada så var det uvitenheten til Sylvi Listhaug som lyser igjennom og preger nyhetsbilde denne gangen. Listhaugs umålbare uvitenhet kunne ikke blitt mere tragisk og ironisk hadde det ikke vært for at jordens klokeste menneske døde denne uken.
Hennes kunnskapsløse utsagn er ikke annet enn irriterende og hennes uvitenhet er som vann i en teflonpanne, kunnskapen bare renner av.

I frykten for terroristene, denne strømmen med flyktninger som kun er ute etter å ta landet vårt som følger av at frie snille vesten har frigitt dem gjennom fredsbombing i deres respektive hjemland, er det med et viss humoristisk sinn vi kan lese om at Norges egne våpen utvikler (Kongsberg Gruppen) har inngått samarbeid med Qatar. Ja nå skal Norge ruste opp oljenasjonen Qatar, det holder ikke at vi selger militær-materiell for milliarder av kroner til Jemen.
Men her hjemme jubler vi over vår nye kontrakt, nå prater vi om norske arbeidsplasser, verdiskapning og ikke minst fredsarbeidet Norge bidrar med i midtøsten.

Kanskje Sylvi Listhaug skal holde munn, ta seg en bolle og bli hjemme i Fredrikstad, fremfor å komme med tåpelige falske uttalelser som skal plage en nasjon i alt for lang tid (her er et minutt med Listhaugs uttalelser for lang tid).

Verden består av løsbare utfordringer og hvis man som statsråd i verdens rikeste land ikke klare å se dette, bør den representerte finne seg et enklere arbeid, helst et som ikke innebærer noen form for ledelse.

Kort forklart til enkelte: Selge bomber eller bruke bomber mot en befolkning, folkeslag eller nasjon medfører problemer og nød som igjen medfører flyktninger. Når Norge bevisst velger å utvikle, selge og bruke bomber i andre land medfører dette at vi i retur får flyktninger.

Dette er en elementær: Årsak, effekt og resultat.

https://e24.no/boers-og-finans/kongsberg-gruppen/kongsberg-gruppen-inngaar-avtale-med-qatar-kan-vaere-verdt-15-milliarder/24283484

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post693