Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Du trenger ikke like Greenpeace for å forstå en del enkle ting.

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, March 22, 2018 18:08:01

Så la meg forklare.

Du trenger ikke tro på menneskeskapt global oppvarming, du trenger ikke tro at på naturlig global oppvarming eller at det er problemer knyttet til klimagasser som Co2 for å forstå at det er feil å bore etter olje i Barentshavet.
Du trenger ikke å være klimabevisst, forsker eller ekspert for å forstå at det er feil av Norge ved Statoil (Equinor) og lete etter olje i Barentshavet.

Du trenger ikke ha noen tanker, inneha noe kunnskap eller forhold til Paris-avtalen, Kyoto-avtalen eller kvotehandel for å forstå at det blir feil å plassere en oljerigg i Barentshavet.
Nei, du trenger ikke å ha gjort deg opp noen som helst mening om frihandelsavtaler eller aksjeselskap og deres akseeiere for å være menneske.
Og dette er vel den eneste egenskapen du trenger for å forstå at: Det å dumpe ned en store tunge rusten koloss av borerigger på verdens største fiskebanke er dumt.

Du trenger ikke tro på at olje og spillprodukter fra oljeproduksjon dreper alt liv i havet, i luften og på land for å forstå at de seismiske skytingene som nå er planlagt i Barentshavet kan skremme bort fisken som bor her.
Du trenger ikke tro på at de seismiske undersøkelser skremmer bort fisken, for å forstå at den planlagt prøveboringen som skal foretas av operatør Sea Drill på kontrakt av Statoil i Barentshavet er fryktelig dumt.
Vel, tenk på deg selv, hadde du en dag stått opp og det kom et stort bor gjennom stuen taket ditt, mens et stort metallben knuste garasjen din, da ville du så klart flyktet for ditt livet. Det er nøyaktig dette vi har planlagt å gjøre mot alle beboerne i Barentshavet.

Så om du er en klimahysteriker, klimarealist, klimaskeptiker, forsker, politiker, aksjeeier, klimafornekter, idiot eller bare en samfunnsborger og menneske, det finnes millioner av mennesker som sulter, da kan det være skrekkelig dumt å ødelegge verdens flotteste fiskebanke, kalt Barentshavet.

Greenpeace har i dag gått til aksjon for å stoppe boreriggen til Sea Drill fra å legge kursen mot Barentshavet for å starte prøveboringer for Statoil. Støtt Greenpeace, det virker ganske fornuftig når vi ser sånn på verden, Norge og vår evige jakt på det “sorte gullet”.

https://www.nrk.no/sognogfjordane/greenpeace-aksjonerer-mot-oljerigg-pa-veg-mot-arktis-1.13974252

Goddagmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post697