Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

I en gal gal verden.

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, April 03, 2018 18:46:05

Nå skal den “norske” friske luften selges til utlandet. Det er den australske grunderen Rory Patterson som står bak konseptet. Tanken er å selge norsk luft på sprayflasker som turister kan ta med seg hjem til eget bruk eller gave. Rory peker på Kina som et av de potensielt store markedene og hvordan det allerede er populært med frisk luft på flaske for å “rense” lungene etter å ha vært ute i den ekstremt forurensede by luften.
Rory har et godt poeng når han uttaler overfor avisen at: Frisk luft på boks kan være et alternativ til norske troll som er produsert i Kina”.

Dette er nøyaktig den tingen verden trenger, frisk luft på plastflaske som skal fraktes halve kloden rundt med fly. For det finnes ingen problemer knyttet opp mot plastforbruket eller Co2-utslippet vårt.
Nei, det er en gal gal verden, der penger er alt, trumfer alt og bestemmer over alt og alle. I denne verden der logikk og fornuft, kunnskap og vitenskap er borte og glemt, er vi sikre på at ord som global oppvarming er oppdiktet fra folk som bare er ute etter penger. Ja, i denne verden virker det da fornuftig og sende luft halve kloden rundt for at noen få skal tjene masse penger på å forurense for at massene skal lide.

https://www.nrk.no/mr/han-vil-selje-norsk-luft-pa-boks-1.13989377

Luftmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post702