Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Det var ikke, men ble uunngåelig

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, April 12, 2018 20:19:35

NRK melder i dag om “Stadig mer styrtregn” og mer trenger man ikke fra artikkelen.
Dette er en varslet konsekvens, ikke overraskelse eller noe nytt, forskere har hele mitt liv varslet om dette som et resultat. For F… de har varslet om dette i over 60 år, konsekvensen av vårt stadig økende forbruk av fossile brensler.
Velkommen. dette er global oppvarming, her i Norge kaller vi det “Verdiskapning” og “Velferd” to vakre ord på en global tragedie. Men samme for meg, ingen vil høre og ingen vil ta ansvar for sine egne handlinger i en situasjonen som er vel dokumentert og advart om på forhånd.

Det å komme med at man ikke har hørt om det er bare tull, Kyoto avtalen, Paris avtalen, kvotehandel og det grønne skifte er ord alle i Norge har hørt nå.
Men så klart, som vi sier her oppe i nord, “Er ikke noe vi kan gjøre noe med, det er USA, Kina, India og Russland som har makten til å gjøre noe med det”. TULL, er svaret på det, du flyr på shopping til Paris og London, påsken skal tilbringes på Mallorca og sommerferien i Thailand. For det er uunngåelig å ikke “reise seg selv spennende”. TULL, er svaret, er du i utgangspunktet ikke spennende å snakke med, blir du det ikke “spennende” av å ligge på stranden i Mexico en uke.

For all del, fortsett som det ikke er et resultat eller problem. “Reis deg selv spennende” og “unn deg selv noe ekstra” hva med å oppleve spennende Cape Town, før det tørker ut.
For det som kommer etter, klimaet vi har fått nå, tørke, flom og hetebølge, er og kommer til å bli helvete på denne jord, men ikke hør på alle verdens forskere som har advart om dette i over 60 år, for hva vet vel de?
Du er ført bak lys av en bransje som har tjent grovt med penger på det som har medført situasjonen vi befinner oss i. En bransje som har spesialisert seg på å mislede, undergrave fakta, feil informere og fabrikkere rapporter alt for å tjene penger på det som blir vår felles undergang. Men ikke noe av dette betyr noe, for du vet like godt som meg at: “De som heier på det grønne skifte er bare ute etter å tjene penger” i forhold til oljebransjen som ikke har tjent penger på å ødelegge kloden og kommer mest sannsynlig ikke til å fortsette med det...

https://www.nrk.no/rogaland/kraftig-okning-i-klimarelaterte-flomskader-1.14001611

Vi er advart og “spådommene” til verdens forskersamfunn har så langt vært riktig. Så når NRK melder at det kommer til å bli mer styrtregn som medfører flom som kommer til å koste penger, er dette et uunngåelig resultat som komme til å bli være.

Ført bak lys er du, idioter vi er.

Goddagmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post707