Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Genialt, ta knekken på naturen!

April 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, April 22, 2018 16:37:57

Men vanlig husholdningsprodukter kan du nå med enkle grep ta knekk på maur og løvetannen i hagen. Ja, med eddik, saft og salt er mye gjort som Dagbladet begeistret skriver. For nå som våren kommer og man får lyst til å stelle i hagen, våkner også de uvelkomne til igjen.
Disse forferdelig plageåndene maur, biller, bier og ikke glem løvetannen og annet grønt som er i veien for en hyggelig stund i hagen. Nei, man skulle nesten tro at eneste løsningen for en hyggelig dag i solveggen var grønn-asfalt og plasttrær.
For hvem trenger vel natur, insekter, sangfugler og pollen, bare mas med denne naturen. For hva har den gjort for deg i det siste liksom?
Best å ta knekken på den en gang for alle.
Det eneste positive med artikkelen i Dagbladet er at de ikke reklamerer for ugressmidler som Roundup.

Europas sangfugl bestand er på randen av kollaps. Gjennom menneskets urbanisering har vi fjernet alt levbart habitat for sangfuglene. Det er da veldig bra at vi nå kan få tips og triks for å fjerne enda mer av livsgrunnlaget til sangfuglen. For hvem trenger vel natur, mennesket er jo høyt hevet over naturen, skapt i guds bilde. Og det er virkelig ikke vår skyld at sangfuglen enda ikke har bygd hoteller og butikker for å skaffe seg mat og husly. Nei, naturen er bare teit. Ok da, så står fuglene for en svært viktig funksjon i naturen, du har kanskje hørt om det, fuglegjødsel. Men samma det, maten kommer jo fra din lokale kolonial og de får jo menneskematen levert ferdig i plastpakker.

Hugg ned et tre og støtt global oppvarming!
Med felles innsats folk kan vi klare det, bevise at global oppvarming er dumt og utrydde alt liv på denne planeten er fryktelig dumt for vår egen overlevelse.

https://www.dinside.no/bolig/saft-og-eddik-tar-knekken-pa-maur-og-ugress/60967649#_ga=2.21669695.528124452.1524283849-1971505058.1480141948

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post713