Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Hva feiler det menneskerasen?

April 2018Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, April 26, 2018 19:27:31

Heldigvis døde isbjørnen Inuka onsdag 25. april 2018. Han ble 27 år gammel og var verdens første fødte isbjørn i tropene. Inuka var et under på denne jord. Men dessverre fikk han oppleve et 27 år langt liv med sykdommer og plager før han ble avlivet.

Foreldrene hans, far Nanook døde 1995, mor Sheba døde 2012. Begge fanget og satt i en tropisk dyrepark for menneskets underholdning og Inuka som var et under levde 6 år helt alene i denne dyreparken i Singapore.
Pelsen til Sheba og Inuka ble etter hvert grønn som følger av algevekst i pelsen.

Hva f… er galt med mennesket? Jeg blir kvalm. Jeg blir sur. Men til ingen nytte.
Vi menneske tror vi er hevet over naturen, skapt i guds bilde og resten av klodens innbyggere er her for vår underholdning.
Det er miljøkriminalitet på sitt groveste. Men å påpeke dette er til døve ører, folk vil fortsatt valfarte til dyreparker over hele verden for å se på løver, sel, elefant, tiger, bjørner og alle andre skapninger som egentlig skal leve fritt i naturen, vel det lille som er igjen av fri natur uten menneskets forsøpling og forurensning.

Alt jeg er glad for er at Inuka nå er avlivet, etter et veldig langt trist liv i helvete. Han var ikke i passet på, han befant seg ikke i en dyrepark, han var i et fengsel, et dyrefengsel uten at han var dømt for noe. Uten at det var en rettferdig domstol som hadde funnet ham skyldig i noe som helst.

https://www.dagbladet.no/nyheter/matte-avlive-den-forste-isbjornen-fodt-i-tropene/69743356

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post714