Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Så lenge velferden er ivaretatt.

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, May 29, 2018 20:34:52

I en ny rapport om det norske oljefondet (populært kalt pensjonsfondet) kommer det frem at fondet investerer i banker som bistår i krigsforbrytelser.
Det norske oljefondet har investert 200 milliarder i israelske banker som støtter og hjelper til med okkupasjonen av Vestbredden.

Samtidig meldes det om at Equinor (tidligere Statoil) som er utgangspunktet for det norske oljefondet nå skal starte med oljeaktivitet utenfor kysten av Australia. I Australiabukten “The Great Australian Bight” i det sørlige Australia. Et vernet havområdet som er hjem til flere truede dyrearter.

Men samma det, så lenge det blir cash i norges statskasse. Og alt dette mase med menneskeretigheter og natur, vi ,Norge, har planer om å bidra, vi skal ta stilling om vi skal slutte med heliumballonger og sugerør av plast. Skal like å se noe overgå Norge når det kommer til å ivareta fremtiden til oss alle, så da skulle det da bare mangle at vi tenkte litt på den norske velferden oppi alle sammen.
Også har vi den dær elbil-satsingen som utgjør ingen ting på det globale Co2-utslippet, skal like å se disse andre Europeiske landene som satser på sykkel og tog bidra like lite som oss.
Nei, strengt tatt kunne alle disse landene lært litt av oss, Norge, og gitt litt gass i kampen om å holde den globale gjennomsnittstemperaturen over +2 grader eller det den Paris-greia sa.

https://www.nrk.no/urix/rapport_-oljefondet-investerer-i-banker-som-bistar-i-krigsforbrytelser-1.14058772

Velferdmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post728