Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Ha, lommepenger!

Dagens beste, januarPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, January 08, 2014 19:22:00

Du vet du bor i et rikt land når ingen bryr seg om det er en kost på 300 mill. eller 800 mill.

Saken dukket opp i går på NRK, Liv Signe Navarsete ringer som en politisk presjon som satt i regjering og ba en kollega, Bård Vegar Solhjell, om hjelp til å få lagt den nye vei traseen, som sannsynlig vis kom til og berøre prisen på huset hennes, i tunell. Noe som naturligvis ble ordnet, den nye traseen, som kanskje hadde berørt prisen på huset hennes ved salg, blir lagt i tunell. En økt kost på rundt 400 millioner kr.
http://www.nrk.no/sognogfjordane/flytta-e16-etter-telefon-1.11455603

Alle hopper nå på dette, enten støtter man Liv Signe Navarsete eller ikke, avisene trekker frem ord som heksejakt og inhabilitet.
La oss avklare dette med en gang, hun satt i regjering, det var den Rødgrønne regjeringen som satt, hun er leder i SP, hun er inhabil i saken.
Om det er heksejakt, tar vi derimot ikke stilling til i dag, vi får vente på hva kontrollkomitéen kommer frem til her.

Men vi prater om en ekstra kost på 400 millioner kroner. Det hadde vært billiger for meg og deg om vi betalte Fru Navarseter 100 millioner kroner for tomten hennes og kunne bruke den opprinnelige traseen som Vegvesenet hadde laget.

Å i Norge er det vel likhet for loven så nå åpner heldigvis Liv Signe Navarsete opp for at alle kan ringe inn til ministerne på tinget og få lagt om veien som de ikke liker, det er jo bare snakk om lommepenger, 100 mill. 200 mill. eller 1 milliard kanskje.

Nei, Liv Signe Navarsete det som overrasker meg og kanskje mange der ute er det at du ikke ser selv at du skulle vært inhabil her. Du handlet helt på egeninteresse, som egentlig er greit og bra, men det er måten du løse det på som blir så fryktelig galt.

Hva med et kurs i etikk og moral som sommerskole i år Liv S. Navarsete?

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post78