Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Sterkere enn svakeste ledd.

Dagens beste, januarPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, January 11, 2014 11:13:12

Sterkere enn svakeste ledd.

I kjølvannet av regjerings bytte har det dukket opp en del gruff etter de Rødgrønne. Det kan i synelatende se ut som ingen av de Rødgrønne kan peke på hva de gjorde feil siden de tapte valget høsten 2013. Unnsett hva som dukker opp preller det av som vann på teflon, eller sladder på Navarsete.

Ja du kan ikke unngått saken, den har rullet og godt siden valget, «krisen» i Senterpartiet.

Og vi kan støtte oss til det gamle uttrykket: Du er aldri sterkere enn det svakeste ledd.

Å fallet fortsetter for SP med Navarsete i spissen, nå virker det som 50% av partiet ønsker og få avsatt Navarsete og Borten Moe fra lederverv, og i dagens nettutgave av VG kan vi lese om krisemålinger for partiet, ja de har kommet under sperregrensen. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10149501

Å dette sier ikke lite om hvor selvgode de Rødgrønne var, til og med når partiet kommer under sperregrense mener de ansvarlige at de har gjort en god jobb uten feil. Det var alle de andre som ødela for oss. Som Liv Signe Navarseter uttalte så flott i avisene i går: Det er FRP som står bak bråket rundt tunell utbyggingen, for de vil slippe unna million kosten. Saken sto i Klassekampen. http://www.klassekampen.no/article/20140110/NTBO/1455328060

Men Liv S. Navarsete, jeg er også interessert i å spare 400 millioner på denne kosten. Jeg tror jeg deler dette med veldig mange der ute.

Liv S. Navarsete du skal vite en ting og dette mener jeg fult ut: Jeg støtter deg 110% i å senke Senterpartiet helt bort før du går av. Som en god politiskleder så er det din jobb og gjøre det beste for folket og vi støtter deg, få en avslutning på Senterpartiet og din politiske karriere i samme slengen.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post80