Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Jens, Jens, Jens.

Dagens beste, januarPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, January 13, 2014 16:45:34

Dine mange uttalelser gjør deg til et fast innlegg hos oss. Ja, og i dag er intet unntak for Jens Stoltenberg.
Han er jo som sagt blitt klimaminister og med dette sparer han ikke på kruttet når han uttaler seg i avisene om at verdens ledere må ta ansvar og kutte i klima utslippene som forurenser mest.
Kan lese hele på Dagbladet, http://www.dagbladet.no/2014/01/13/nyheter/innenriks/utenriks/politikk/samfunn/31245635/

Her uttaler Jens Stoltenberg, tidligere Norges statsminister, nå FNs klimaminister seg om at verden har dårlig tid med og kutte i utslippene. Han uttaler seg om bevaring av skog. Rike land som må gå foran som et godt forbilde når det kommer til klimatiltak. Ja, det er ikke måte på hvor flott det høres ut. Det er nesten så storslått at jeg glemmer at for kun noen få måneder siden så satt han som statsminister i et av verdens rikeste land.
Her satt han og regjerte i 8 lange år.
8 lange år hvor det gikk fra høyt forbruk i dette landet til enda høyere forbruk. Selv fløy han konstant rundt med privatfly. Ikke klarte de, den Rødgrønne regjeringen med Jens Stoltenberg i spissen, å verne Lofoten og Vesterålen mot oljeboring.

Miljø-Jens ja, det er bare tilfeldig at du prater for miljøet, jeg er helt sikker på at hadde Shell eller en av de andre store olje-selskapene ansatt deg som talsmann for oljeindustrien, ville du hevdet at globaloppvarming var en spøk og noe de som var imot utvikling hadde funnet opp.

Så, Jens Stoltenberg, du må snart slutte og uttale deg i avisene, for ellers blir jeg tvunget til å døpe om denne lille spalten, hvor vi prøver og hedre folk som rett og slett bare ikke får det til.
Denne lille spalten går snart fra en felles samlingsplass for alle som uttaler seg til og bli din personlig hyllest på nett.

Så i dag vil jeg bare få lov til å ønske alle velkommen til GoddagJENS og Økseskaft.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post82