Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Kaos-tirsdag

Dagens beste, januarPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, January 14, 2014 19:27:28

Tirsdagen startet ut med et smell fra Statoil om utflagging av arbeidsplasser, det er vel toppledelsen som ønsker seg høyere leder lønninger og da er det lenger ikke så viktig med hvermannsen i dette landet.
Vi fikk også en utvidelse av gårsdagens med Norwegian som nå har høyere lønninger i Norge en SAS.
Alt dette hadde vært utrolig gøy og gripe fatt i, vi kunne kjørt en samling av de to med tilbakeblikk og alt, men så kom jeg over noe som er helt fantastisk.

Jeg vil så gjerne at dere skal få ta del i dette, det er noe som må leses fordi jeg kan ikke kortfattet forklare meningen som er ytret på Dagbladet.no.
Men de tar for seg at ski-gåing har blitt en sport for rik-folket som har råd til lån for å ha hytte på fjellet, så «lav-lands-folket» ikke får gått på ski grunnet sne fattige vintre.
Så forfatteren bak meningen har kommet frem til at regjeringen burde heller bruke penger på snekanoner til folket enn nye kampfly til forsvaret i Norge. http://www.dagbladet.no/2014/01/14/kultur/meninger/kornet/humor/lederbloggen/31271069/

Dette er et fantastisk tiltak, jeg støtter det nesten fult ut, men som en ikke ski-gåer uten hytte på fjellet. Men med en vanlig jobb fra 7.00 til 16.00 mandag til fredag så hopper vi på bølgen av galskapen fra dagbladet. De tar for seg at snekanoner tar færre liv en kampfly i artikkelen, jeg vet om en ting som ikke bare lar vær og ta liv og samtidig redder liv. Vi skal ikke bli med på kanon-bølgen av galskap vi skal se på en helt annen ting som ikke bare en eller to grupper av den norskebefolkningen har glede av, men hele det norskefolket. Vi skal til og med holde oss til vinteren og kulde, sne og alt dette som kommer med her.

Brøytebiler istedenfor snøkanoner istedenfor kampfly til folket.

Her er vi inne på noe, i dag var det igjen helt kaos fordi det falt litt sne. Trafikken inn til Oslo stoppet helt opp, det er ikke lenge siden det var stengte fjelloverganger i Norge. Tenk dere hvis vi hadde hatt et dusin kraftige brøytebiler til å takle vinteren i Norge.

Men takk for en god latter Stein Aabø i Dagbladet.no kultur. Tusen takk for passende kanon-galskap denne tirsdagen.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post83