Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

To the world

Dagens beste, januarPosted by Goddagmannokseskaft.org Fri, January 24, 2014 13:44:43

Det er blitt veldig populært med «Shout out» og hva passer vel bedre i innspurten denne fredagen enn en «Shout Out», i forbindelse med Jostein Bever (Justin Bieber).
Jeg er egentlig ikke veldig interessert, men det ser ut som verden er det, skal vi lese avisene og høre nyhetene i dette lande legger frem.

For dere få heldig utvalgte mennesker som ikke har fått med dere denne guttungen, beklager jeg på det sterkeste for det jeg skal gjøre nå.
Jostein Bever er en guttunge som er kjent for musikken sin. Det har vært mye snakk om han i media, fordi han skulle bli ned neste store super stjernen.
Han har for tiden avsluttet sin musikk karriere.

I går dukket det opp i norsk media at han, Jostein Bever, var tatt for fyllekjøring.

Du vet, ikke noe av dette har interesse for meg.
Han kan for min del fyllekjøre bil, båt og fly så lenge han ikke skader noen uskyldige tilskuere.
Han kan drikke så mye alkohol han vil, kan er nemlig gammel nok til dette.

Så her kommer mitt problem, det dukket opp i media i dag, nå er Norske eksperter ute i Norsk media og skal forklare Norske foreldre hvordan DE skal forholde seg til at Jostein Bever som er tatt for fyllekjøring i USA.
Her er det viktig å spesifisere at når jeg sier norskmedia, er det ikke SE & HØR jeg sikter til. Jeg hørte nemlig nyheten på NRK i dag.

http://www.aftenposten.no/kultur/Justin-Bieber-19-er-satt-fri-i-Miami-7444275.html#.UuJelNLsSW8

Vi har en verden som står ovenfor ufattelige store utfordringer, ikke bare med opptøyer og finansielt, ikke bare befolkningsvekst og forurensing, vi står ovenfor global mangel på drikkevann og mat. Vi er på randen av og ødelegge verdenshavene med søppelet vårt og forurensing.
Som en venn av meg sa: Det tristeste er at til og med FN tar ikke den globale miljøkrisen seriøst, de har ansatt Jens Stoltenberg som miljøvernminister.

Så min «Shout out» går til norsk media, eller media i den generelle forstand. SLUTT, hvis dere ikke klarer å skrive om noe mer enn Jostein Bever. Så SLUTT, beklag til verdens befolkning og slutt jobben dere IKKE gjør.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post94